В средата на май веригата заведения за бързо хранене, поради

...
В средата на май веригата заведения за бързо хранене, поради
Коментари Харесай

Кметът на Москва обеща „познато меню“ в заместващите McDonald’s заведения

В средата на май веригата заведения за бързо хранене, заради военна експанзия в Украйна, разгласи окончателното си евакуиране от Русия, защото по-нататъшната работа „ не дава отговор на полезностите " на компанията.

„ С поддръжката на държавното управление на Москва новият съветски притежател ще резервира съществуващата мрежа от заведения за бързо хранене, работната мощ, нормалното меню и стандартите на обслужване “, изясни Собянин, представен от Настоящяее время.

Собянин означи също, че излизането на McDonald`s от Русия „ се възприемаше от всички като голяма загуба и злополука “, само че съгласно него повече от 90% от менюто е формирано от съветски артикули: „ Нашите пилета, нашите котлети, нашият самун, нашите домати и краставици - ние просто би трябвало да съберем всичко това, да опаковаме и да го продадем вярно “.

Олег Пароев, общоприет шеф на McDonald`s в Русия, сподели пред ТАСС, че табелите със остарялото лого ще бъдат демонтирани. Корпоративната жълта писмен знак М няма да остане в марката, под която ще работят заведенията за хранене на McDonald`s в Русия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР