В сравнение с миналата година гърците ще платят 20% повече

...
В сравнение с миналата година гърците ще платят 20% повече
Коментари Харесай

Гърците ще платят 20% повече за коледната трапеза

В съпоставяне с предходната година гърците ще платят 20% повече за храна за празниците, демонстрира изследване на цените на Института за проучване на пазара към Съюза на потребителите.

Всички хранителни артикули са с увеличени цени, като при някои като да вземем за пример зехтин, месо, плодове и зеленчуци покачването на цените е с над 50%. Гърците пазарят най-вече храни, които са с 5% понижение, осведоми БНР. Те са в листата на съглашението сред държавно управление и търговците. На по-ниски цени продават към този момент детски играчки и дрехи, като понижението е годно до Нова година.

Съюзът на търговците и притежателите на магазини взеха решение комерсиалните обекти да работят всеки ден от 9.00 до 21.00 часа с опция да се усили оборота на магазините.

Търговците разчитат мощно и на туристите от балканските страни, които идват за празниците и пазарят, споделиха продавачите в магазините в Солун.

За повече финансови вести и други потребни препоръки, по отношение на персоналните ви финанси, може да ни последвате във Facebook, с цел да не пропуснете нищо забавно от Pariteni.bg
По тематаГлобяват с милион евро компании за непозволено високи цени в ГърцияШокиращи данни за цените и заплатите в Гърция цени храна Гърция коледна софра .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } КоментариВход-->
Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие. Коментирайте на кирилица!
-->  
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР