В споразумението за коалиционно управление между ПП, БСП, ИТН и

...
В споразумението за коалиционно управление между ПП, БСП, ИТН и
Коментари Харесай

Вигенин: Сведете до минимум импровизациите по темата за РС Македония

" В съглашението за съдружно ръководство сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България е залегнала ясна позиция във връзка с европейската вероятност на Република Северна Македония. Тази тематика остава едно от най-големите провокации за България и за държавното управление в региона на външната и европейската политика ".

Това написа в профила си във Facebook зам.-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин след позицията на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, изразена също в обществената мрежа.

" Поддържането на необятно политическо единодушие и единодействието сред институциите е ключ към сполучливото отстояване на българския интерес. Свиканият от президента КСНС е добра опция за приемане на настояща информация и шерване на политически визии за стъпките напред. Всяка дума има значение, по тази причина разгадавам спонтанните изказвания на прелиминарен стадий да бъдат сведени до най-малко, с цел да не се основава погрешно усещане за пукнатини в българската позиция или сред съдружните сътрудници ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР