В спасителните дейности в Бургаско са ангажирани общо 100 пожарникари,

...
В спасителните дейности в Бургаско са ангажирани общо 100 пожарникари,
Коментари Харесай

Министър Радев: На терен в Бургаско работят 100 пожарникари, жандармеристи и тежка техника

В избавителните действия в Бургаско са ангажирани общо 100 пожарникари, жандармеристи, служители на реда, тежка техника, които работят на терен, изясни министър Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила на ексклузивен брифинг през днешния ден в село Черни връх.

Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

„ Знаете, че от Министерство на вътрешните работи облетяхме с вертолет целия регион на бедствието “, разяснява министърът.

Той напомни, че следва общинските комисии да извършат оглед на местата, наранени от бедствието. Ще се направи и оценка на вредите за по-нататъшно подкрепяне и възобновяване от нанесените провали.

Министър Радев изясни, че се работи в синхрон с прокуратурата по досъдебните производства за тримата починали при наводнението.

Продължава работата по издирването на изчезналата жена, за която към момента няма данни къде се намира.

Вътрешният министър напомни, че от дълго време е плануван и на 23 ноември ще се състои Междуведомствен съвет за понижаване на риска от бедствията вследствие на климатичните промени. На него ще бъдат обсъждани проектите за дейности и тактиката за 10 години напред.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР