В Спартак Варна работят усилено върху селекцията за пролетния дял

...
В Спартак Варна работят усилено върху селекцията за пролетния дял
Коментари Харесай

Спартак привлича освободен от Локомотив

В Спартак Варна работят интензивно върху селекцията за пролетния дял от шампионата. „ Соколите “ към този момент са постигнали джука сделка с бранителя Крум Стоянов, който за последно носи екипа на Етър, оповестява Vsport.bg. Левият краен защитник е младеж на Сливен, играл за Черноморец Бургас, Славия, Локо Пд, Ботев Пловдив, Берое и ЦСКА 1948.

Любопитното е, че от Спартак Варна водят договаряния с още един ляв бек. Това е напусналият Локомотив Пловдив по взаимно единодушие Александър Василев. 27-годишният футболист не влизаше в проектите на Александър Томаш и реши да продължи кариерата си в различен клуб. Василев има предложение и от различен първокласен отбор, само че най-малко към този момент е по-склонен да облече фланелката на „ соколите “.

Засега не е ясно кой е приоритет пред новия ментор на варненци Димитър Димитров – Херо, само че няма да е изненада в случай че и двамата бъдат привлечени при спартаклии.

Близо до автограф със „ соколите “ е и някогашният футболист на Черно море Александър Цветков.

В същото време стана ясно, че шефовете на Спартак Варна са сложили таван на заплатите в клуба. Новите договори на играчите ще бъдат подписвани най-много до 10 хиляди лв., което е много положително заплащане, поради заплатите в клубовете, съперници на „ соколите “ в битката за оцеляване. Разбира се няма да са доста играчите, които ще получават сходни суми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР