В социалните мрежи набира популярност видео от камера за наблюдение,

...
В социалните мрежи набира популярност видео от камера за наблюдение,
Коментари Харесай

ВИДЕО с мистериозно същество напълно шокира мрежата

В обществените мрежи набира известност видео от камера за наблюдаване, на което е запечатано тайнствено творение, доста напомнящо на елфа Доби от филмите за Хари Потър. Кадрите са оповестени на страницата й във Фейсбук от американска потребителка на име Вивиан Гомес (Vivian Gomez).

Тя написа следното: И по този начин, аз се разсъниха в неделя сутринта и видях това нещо на камерата си, в този момент се пробвам да схвана... какво е то по дяволите? Отначало забелязах сянка, идваща от предната ми врата, по-късно видях това нещо... дали някой различен е виждал сходно нещо на камерите си? Две други камери по някаква причина не записваха.

В късото видео може да се види дребна фигура на създание с тънки крайници и огромни уши, което върви, като че ли танцувайки. Публикацията на дамата мигновено стана вирусна и се популяризира в целия интернет.



Но до момента в който някои коментиращи си спомниха славния Доби и се натъжиха за починалия горски дух, други заподозряха, че дамата е направила някаква машинация, обвързвана с видеоклипа поради повече лайкове. Една солидна част от коментиращите в обществените мрежи обаче имат малко по-различно мнение. Факт е, че на страницата си в обществената мрежа Вивиан Гомес не наподобява нито на шегобиец, нито на човек, който се интересува от паранормални феномени. Нейната страница е много остаряла и солидна, тъй че някак не е напълно обикновено да се подозира дамата във подправяне. А и хуманоидът на видеото е явно дребен, само че е малко евентуално преоблечено дете да може да изобрази такава походка и придвижване, пишат в интернет.



Трябва да се спомене, че видеоклипът към този момент е събрал (само за три дни) десетки милиони проявления и потребителите в интернет не престават да са в неразбиране...

Превод и редакция: БЛИЦ


Доби от филмите за Хари Потър

a lady posted this and said she saw this on her home camera this morning. what y’all think this is? pic.twitter.com/L98wckn6bO
— jey bee.???? (@jadynbee_) 7 юни 2019 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР