В София ще бъде открита една много специална, лична и

...
В София ще бъде открита една много специална, лична и
Коментари Харесай

Този фотограф си отиде без време, родителите му са от Варна, а сега му посветиха специална изложба

В София ще бъде открита една доста специфична, персонална и друга галерия - " Спомен от Париж ", отдадена на фотографът Алекс Манчев, който си отиде без време, единствено на 35-годишна възраст. Това сподели за Sofia24.bg звездния PR Атанас Лазаров.

" Днес подреждаме 30 произведения на невероятния Алекс Манчев, които той беше снимал като формален фотограф на огромната фешън седмица в Париж. За страдание загубихме Алекс преди три години. Днес е рожденият му ден и аз групирам в София всички негови другари и ценители на фотографиите му. Специално фамилията на Алекс ще пристигна от Варна, с цел да участва на този специфичен миг ", описа Лазаров.

Фотографът бе прочут с арт фотосите си на голи женски тела.

По думите на Атанас Лазаров Алекс Манчев е имал опцията да снима доста известни персони: " Той беше сминал великия ливански фешън гуру Зухаир Мурад, зад фотообективът му е заставал най-скъпоплатеният модел Бела Хадид ".

" На изложбата, която ще бъде открита през днешния ден от 18:00 часа в София на " Оборище " №5, могат да бъдат видени луксозни фотографии и за първи път фрагменти, които са снимани в бекстейджа на Paris Fashion Week, както и от стилната седмица във София ", посочи звездния PR, който показа, че към този момент една година подготвя този план - галерия: " Благодаря на хората, които застанаха зад него ", показа Лазаров и загатна имената на Деница Гергова, притежател на Галерията на " Оборище " №5, Виолета Манчева, която отпечата фрагментите на Алекс Манчев, Елена Кристиану, Светла от Winebox.

Лазаров обърна внимание, че самодейността " Спомен от Париж " е с благотворителна цел, картините ще могат да бъдат закупувани, а средствата ще отидат за деца, които страдат от бъбречна непълнота.

Припомняме, че самият Алекс Манчев страдаше от бъбречна непълнота. Той посети Русия, с цел да му бъде направена комплицирана трансплантация. Въпреки битката му за живот, той си отиде от този свят прекомерно млад.

" Алекс беше един извънреден благородник, доста огромен гений, българин, който доближи до международната сцена ", разяснява пред медията ни Атанас Лазаров.

Сред специфичните посетители на събитието, което ще събере ценители на фотографията ще участват Орлин Павлов, новата " Мис България " - Елизабет Кравец, която е родом от Варна и френският продуцент Гаел Санчез.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР