В Смолян ще бъде открито XІV-то Международно туристическо изложение Планините

...
В Смолян ще бъде открито XІV-то Международно туристическо изложение Планините
Коментари Харесай

В Смолян се открива XІV-то Международно туристическо изложение

В Смолян ще бъде намерено XІV-то Международно туристическо ревю " Планините на България - гостолюбие в четири сезона ”. За присъединяване туристическата борса се чака да дойдат представители на сектора от цялата страна и от Гърция, Естония, Молдова и Унгария. 
Тази година, за разлика от предходните издания в Пампорово, ревюто ще бъде в постройката на Родопския трагичен спектакъл „ Николай Хайтов “. И е под патронажа на регионалния шеф на Смолян Недялко Славов :Освен мощният акцент, който слагаме върху обичайните форми на туризъм - екологичният и зимният, по-активно вписваме тази година опциите за балнеология и за културно-исторически туризъм в Родопите.
24 са участниците с щандове от туристическия отрасъл от чужбина и страната, сподели ръководителят на Регионалната туристическа асоциация „ Родопи “ Георги Пампоров :Акцент в конферентната част тази година искаме  да бъде още веднъж опциите на туристическото райониране в България, които би трябвало да поддържат конкурентноспособността на туристическия бизнес.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР