В случая на господин Панов той трябва да се покаже

...
В случая на господин Панов той трябва да се покаже
Коментари Харесай

Анализатори: Опасно е за проф. Герджиков да казва, че не е кандидат на ГЕРБ - симпатизантите на партията ги обединява ненавистта към Радев

В случая на господин Панов той би трябвало да се покаже друг както от Радев, по този начин и от проф. Герджиков. Така политологът Димитър Ганев разяснява държанието на кандидат-президента на Демократична България Лозан Панов, който " загря " прездизборно с няколко политически гафа.

Колегата му Страхил Делийски означи: " Ако погледнете структурата на трите инициативни комитета, тя е извънредно сходна. Насочена е избрана гражданска сила, само че голяма част от гражданското общество липсва в тези инициативни комитети. В този смисъл ще е мъчно да се получи отлика сред обособените претенденти - те приказват на несъмнено дребна аудитория ".

Той добави, че на вота 2 в 1 през ноември ще имаме два разнообразни вида избори: " ГЕРБ имат интерес гласоподавателите им да влязат в логиката на президентските избори. Докато останалите партии би следвало да имат интерес да господства логиката на парламентарните избори ".
свързани новини46347преди 10 часа95085преди 4 часа
Димитър Ганев съобщи на собствен ред: " Случаят с проф. Герджиков и разграничаването му от може да докара до едни отрицателни резултати. Но точно заради " общия политически зложелател " електоратът на ще го поддържа, макар че има сходна отдалеченост, която на този стадий се акцентира ".

Според политолога на идните избори 2 в 1 ще покачат интереса към вота, а " новите играчи на терена " ще активизират корпуса на гласуващите. " Да се надяваме коронавирус епидемията ще позатихне и няма да е спънка ", означи той.
свързани новини4742преди 29 минути
" Политическо и лидерско въображение ще изкарат хората да гласоподават, тъй че аз не чакам чудеса пред машините ", съобщи Страхил Делийски.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР