В Сливенска област активните случаи на COVID-19 са 83, трима

...
В Сливенска област активните случаи на COVID-19 са 83, трима
Коментари Харесай

В Сливенска област активните случаи на COVID-19 са 83

В Сливенска област дейните случаи на COVID-19 са 83, трима от болните са медицински личен състав, оповестиха от Областния спешен щаб. Активните случаи са намалели с 16 през последните три дни.

В община Нова Загора инфектираните лица са 36, в Сливен болните са 30, в община Твърдица - 16, в община Котел - 1.

Шестима са изписани след лекуване за COVID-19 в Сливенско за денонощие

61 от диагностицираните са с леки форми на коронавирусни инфекции и лекуването им е в домашни условия, 22 са приетите в болница. Болниците в Сливен - регионалната и военната, които имат COVID-отделения, работят в естествен режим.

Новите случаи от 21 юли в Сливенска област са пет, като един от заболелите е медицински личен състав. Случаите не са свързани, работните места на пациентите са разнообразни, по данни на РЗИ.

В Сливенска област понижават случаите на ковид

Двама са на домашно лекуване, трима са приети в болница. През последното денонощие няма умряли. Очакват се резултатите от 10 проби - 9 на лица със признаци и една проба на бебе, контактно на инфектирано лице.

От началото на епидемията диагностицираните лица в региона са 363, изписаните - 257, умрелите - 23. Под домашна карантина са 350 души, отпадналите от карантина - 8 575.

От регионалната полиция оповестиха, че през миналото денонощие са осъществени 226 инспекции за съблюдаване на карантина, като е открит един случай на нарушение в Нова Загора. Съставени са осем акта за непоставена защитна маска.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР