В следващите редове ще ви запознаем с една жена, продадена

...
В следващите редове ще ви запознаем с една жена, продадена
Коментари Харесай

Историята на българка, продадена от сестра си


В идващите редове ще ви срещнем с една жена, продадена и принудена да проституира от... сестра си.

Всички данни и имена са изменени, с цел да се резервира самоличността. Фактите - те са едно към едно, споделя dir.bg.

Става въпрос за жена с име А.Б. – на 30 години, с дете.

 
А. е жертва на трафик още като доста млада жена, от малцинствата е. Тя е била въвлечена в „ бизнеса с проституция “ още от 18 годишна възраст. Хора от най-близкото й обграждане я вкарват в „ света на огромните и на парите “. В групата е взела участие и сестра й, която първа й подава „ ръка “, с цел да печели.

Реално А. е приемала употреба като тип „ печелене на пари ”. Тя е била продавана и е проституирала в няколко страни. След поредност от ексцесни дейности - групови изнасилвания, горене по цялото тяло с цигари, тежко физическо принуждение, извършени над нея през време на пребиваването и в Италия, А. подава сигнал за помощ към обществена работничка. Изведена е от средата й, настанена е в профилиран център и е включена в стратегия за предпазени очевидци и рехабилитационни стратегии за възобновяване. След време тя се връща в България и съумява да приключи приблизително обучение и да стартира работа.

Но тук тя отново открива връзка със сестра си, която още веднъж я вкарва в канал за проституция, само че в този момент в Австрия, където забременява и ражда момиченце - М.

В Австрия майката е била уговаряна да продаде детето си, само че тя отхвърля. След като съумяла да се свърже и получи протекция от черква, тя се връща в България.

Сутеньорската група, за която е работила, я открива и още веднъж я връща на улицата. Този път към Пловдив. Детето й е отглеждано от сутеньорите, а А. има съмнения, че е било употребявано за детска порнография. А. взема решение да избяга още веднъж. Вече съумяла да си върне и детето, тя получава протекция в профилиран център.

Детето й е крепко, с положителни индикатори за напредък и развиване.

Но борбата й за живот продължава. Помагат й, закрилят я. Получава поддръжка от хора, на които им пука за нея. Така стигна и историята й до Дир.бг. Разказа ни я човек, който желае да й помогне същински.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР