В следващите няколко дни една от топ дестинациите сред любителите

...
В следващите няколко дни една от топ дестинациите сред любителите
Коментари Харесай

Започва петдневен планински латино маратон с Памбос Агапиу

В идващите няколко дни една от топ дестинациите измежду феновете на зимните спортове у нас – Боровец ще е притегателна точка за горещи салса танцьори от разнообразни точки на Европа.

За 11 поредна година школата на Памбос Агапиу провежда интернационален салса маратон в зимния курорт, който тази есен ще се вихри цели пет дни – от 26 до 30 октомври. Очакват се близо четири хиляди почитатели на латино културата да дойдат у нас за 11-ия Балкански Салса Конгрес.

През последните години известността на събитието излезе отвън границите на полуострова и към този момент посреща салсероси освен от прилежащи страни, само че и от цяла Европа. Идеята на конгреса е посредством танца да сплоти феновете на салсата в неуморна латино фиеста на чист въздух измежду природата.

Танците ще са в шест зали с друго тематично звучене - LA New York, романтик и анимейшън, кюбан, кизомба и зук, бачата и танго ще са празненство зоните. Изявени актьори от европейската латино сцена ще потопят гостите в магията на салсата посредством жива кубинска музика.

Уъркшоп занимания по бачата, кизомба, танго, афро, регетон с изтъкнати интернационалните инструктори, денонощни танци и празнично въодушевление чакат всички участници в конгреса.

Организаторите са се погрижили и за превоза до Боровец в комфортно за почитателите време. За детайлности посетете: http://balkansalsacongress.com
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР