В следващите дни ни очаква хубаво време, а дневните температури

...
В следващите дни ни очаква хубаво време, а дневните температури
Коментари Харесай

Ще ни радва ли пролетта с хубаво време на Великден и след това?

В идващите дни ни чака хубаво време , а дневните температури ще се покачват.
 

В събота облачността ще е променлива, в Западна България най-вече забележителна. На места в Южна България ще превали временен дъжд . Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 16 и 21 градуса.
 пролет Thinkstock/Getty Images

От събота времето последователно ще се затопля и няма да забележим дъжд ч ак доникъде на идната седмица , сочи средносрочната прогноза за времето, основана на компютърни модели и показана в " Дарик кафе ".


 пролет зайче Thinkstock/Getty Images
На Великден ще е най-вече слънчево и с температури сред 17 и 22 градуса. В И зточна България в неделния ден ще духа до сдържан вятър, сочат синоптичните модели.
 
В понеделник вятърът ще стихне, времето ще е най-вече слънчево. Хубавото, топло и изсъхнало време ще се задържи доникъде на идната седмица , като в сряда и четвъртък термометрите ще демонстрират 22-27 градуса.
 време пролет Thinkstock/Getty Images

 чадър Thinkstock/Getty Images
В четвъртък по здрач ще стартира п ромяна на времето с превалявания основно над Западна България . В петък към този момент ще има превалявания над цялата страна. Това ще се дължи на средиземноморски циклон , който ще премине западно от България.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР