В следващите 24 часа от север на юг облачността ще

...
В следващите 24 часа от север на юг облачността ще
Коментари Харесай

Валежите спират, топлото време се връща

В идващите 24 часа от север на юг облачността ще се раздира. По-гъсти облаци ще продължат да покриват само най-югозападните региони. Вятърът още веднъж ще е с по-осезаеми пориви към обяд. В югоизточните региони ще духа най-силно. Температурите в ранния следобяд ще се покачат сензитивно и ще са сред 13 и 18 градуса. Най-топло ще бъде по поречието на Дунав и в областите Стара Загора, Хасково, Ямбол и Сливен.

От четвъртък до събота ни чака топло, пролетно време. Вятърът ще е по-слаб, а температурите с всеки ден - по-високи. В събота в ранния следобяд термометрите ще демонстрират над 24-25 градуса в северните елементи на Дунавската низина.

В късните часове на събота и в неделя над страната ще премине леден атмосферен фронт. Очакват ни и слаби превалявания с грамътовеци на изолирани места. Температурите ще останат в диапазона 5-10 градуса заран и над 20 градуса следобяд. По линията на фронта в неделя ще е прохладно. Особено мощни пориви напразно се чакат в Стара планина, Предбалкана и Дунавската низина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР