В следобедните часове има сериозно увеличение на трафика по изходите

...
В следобедните часове има сериозно увеличение на трафика по изходите
Коментари Харесай

Хиляди напускат София за Коледа. Тапи и задръствания на изходите -

В следобедните часове има съществено нарастване на трафика по изходите на Софияq написа БГНЕС.

Преди коледните празници и посрещането на новата 2024 година пристигна времето софиянци да изоставен столицата и да се насочат към дестинациите, в които ще посрещнат светлите и новогодишни празници. В късните следобедни часове на днешния финален работен ден, трафикът в столицата е натоварен.

Очакванията, че ще има засилен трафик в столицата през днешния ден, бяха оправдани - хиляди коли осветиха основните булеварди на излизане в София.

Засилено полицейско наличие се наблюдаваше по всички пътни артерии на излизане от столицата. Органите на реда наблюдават за безвредното придвижване по пътищата, както и за спазването на разпоредбите за придвижване. Екипите на Пътната полиция са в подготвеност да подкрепят при нужда придвижването по време на упования засилен трафик.

АПИ моли водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, да карат деликатно и със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи, както и да не употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване, тъй като по този метод биха попречили прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР