В системата от кризи, в която живеем от доста време,

...
В системата от кризи, в която живеем от доста време,
Коментари Харесай

Стефан Янев: Безотговорно е да оставим страната без редовно правителство през зимата

 Open photo

„ В системата от рецесии, в която живеем от много време, да оставим страната без постоянно държавно управление през сегашния зимен сезон е безконтролно към жителите и бизнеса “. Това съобщи във Велико Търново водачът на партия „ Български напредък “ Стефан Янев, който е в района.

 

Според Янев, в случай че повече хора излязат да гласоподават, без значение кого ще поддържат, това ще даде по-голяма легитимност на бъдещия парламент, ще е задоволително задължаващо за политиците да намерят вярната форма за ръководство, от която се нуждае страната. По думите му в създалата се политическа конюнктура българските гласоподаватели дават ясно обръщение към партиите, че в един обозрим интервал в бъдеще би трябвало да се ръководи съдружно.

 

„ Създаването на тази съдружна просвета, основаването на опцията да се вършат верните ходове и верните обединения, изисква време и на първо място вярно разчитане на това, което с гласуването си българските жители желаят “, сподели още Стефан Янев.

 

Четири са главните цели на групировката и те са свързани с демографската рецесия, данъчната политика, образованието и метода, по който действа страната от позиция както на администрацията, по този начин и на политическите партии.

 

Лидерът на „ Български напредък “ акцентира, че за тях приоритет е моралът в политиката, както и основаването на ръб, който би могъл да играе ролята на горна камара на Народното събрание. „ От доста време приказваме за конституционна промяна, само че не си даваме сметка, че това, което е належащо да се направи е да се сътвори още една опция за спомагателен надзор и една причинност сред управляващите. Това в допълнение ще увеличи доверието в Народното събрание, тъй като ще даде опция законодателството да бъде гледано от още една позиция “, добави Стефан Янев.

 

По отношение на рецесиите уточни, че те могат да бъдат решени единствено в случай че се следват ясни и целенасочени ограничения, които да донесат сигурност на хората.

 

Първата среща на Стефан Янев във Велико Търново беше в регионалната болница, където работи доктор Любослав Шкварла, лидер на листата на КП “Български напредък “.

 

Хирургът дефинира трите съществени целта за региона – опазване на здравето, екология и превоз. „ Проблемите в опазването на здравето са кадрови, защото няма медицински личен състав. В България са нужни сред 80 000 и 90 000 медицински сестри. В момента сме на сериозно равнище и има по-малко от 60 000, от които най-малко 30 % са в пенсионна възраст. Тази злополука се заражда от доста години.

 

Д-р Шкварла е безапелационен, че би трябвало да има целенасочени дейности за застраховане на нужните фрагменти и ясни правила за кариерно развиване, с които младите лекари и експерти по здравни грижи да бъдат подтиквани да работят в България.

 

Стефан Янев и претендентите за народни представители посетиха комерсиалния и логистичен център на „ Вали Компютърс “.

 

" Администрацията най-сетне би трябвало да проработи за хората и бизнеса " - това желаеха от управлението на компанията.

 

„ Според отчет на Българска академия на науките, обработваемата територия на България, при съгласуван потенциал на хранителната промишленост, може да изхранва 80 милиона души, по тази причина е значимо да имаме държавници, които да обезпечат удобна бизнес среда. Това беше един от акцентите при диалозите на водача на коалиция „ Български напредък “ с управлението на компания " Мултимес ".

 

„ Опитваме се да вършим българско произвеждане, само че срещаме компликации “ – споделиха мениджърите.

 

В Горна Оряховица Стефан Янев се срещна с представители на бизнеса и жители.

 

Той поздрави работещите в „ Захарни фабрики “ със 110-годишнината на завода.

 

„ Различен резултат можем да реализираме единствено в случай че вършим разнообразни неща. Да се качим на лодката и да гребем против течението. Бизнесът и жителите с труда си обезпечават средствата за действие на страната. Смисълът на страната е да не пречи на бизнеса и да обезпечава обществени услуги за жителите. “

 

„ Първият ни закон ще е законът за безмълвното единодушие. “ – съобщи Стефан Янев.

На срещата със симпатизанти въпросите не спираха - от обществената политика до „ кухите покупко-продажби с ресурсите на България - златните мини, минералните и други запаси, които изтичат от страната “.

 

До късно Стефан Янев отговаряше:

„ За да действа обществото, с изключение на заварката, е належащо да имаме сигурност, правдивост и благополучие. В благоденствието влиза обществената политика.

 

Обществото носи ангажимент да се грижи за пенсионерите и хората в затруднено състояние. В момента страната финансира пенсионната система, поради множеството промени.

 

Сега се хвалят, че са повишили пенсиите. Истината е, че единствената смяна я направи през 2019 година сегашният министър председател Донев.

За жал предлагането не бе признато в оферти тип и видоизмени концепцията.

 

Досега управлявалата коалиция позволи високата инфлация, която изяде средствата на хората.

 

Сега би трябвало да се вземе решение да се направи нарастване с 15-20% или да се вземе структурно решение и да се проведат съответните политики вярно. “

 

И още:

„ Сега се прокарва концепцията и се насажда в обществото мнението, че няма да има държавно управление, тъй като ще е ниска изборната интензивност. Внушението, че няма смисъл цели тъкмо да демотивира хората.

От това печелят тези с корпоративния избор, а губят жителите.

Затова Ви споделям: гласувайте, без значение за кого, изберете и гласувайте.

 

30 години вършим едно и също. Все по-малко гласуваме, обезсърчаваме се от корпоративния избор и по този начин други вземат решение сред нас.

Като човеци можем елементарно да бъдем смачкани, само че като общество ще сме мощни. “

 

Днес Стефан Янев поздрави търновци и всички българи за празника с думите от Манифеста:

Да живее свободна и самостоятелна България!

Да живее Българският Народ!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР