В сила влиза от днес и седмият пакет европейски санкции

...
В сила влиза от днес и седмият пакет европейски санкции
Коментари Харесай

В сила влиза седмият пакт европейски санкции срещу Москва


В мощ влиза от през днешния ден и седмият пакет европейски наказания против Москва. Те включват отчасти ембарго върху съветското злато и уголемяват черния лист с още 48 лица и 9 организации, измежду които и още една банка.

Неофициално новите ограничения са наричани пакет „ шест и половина “ поради ограничавания си обсег. Сред глобените са „ Сбербанк “ и националистическият рокерски клуб „ Нощните вълци “. Разширява се и описът със неразрешени артикули и технологии с двойна приложимост.

Междувременно от съветското външно министерство обявиха, че не е имало контакт с Вашингтон за мирни договаряния с Украйна.

„ В Киев американската администрация не разрешава на екипа си даже да мисли за договаряния с нас и явно ги принуждава да се бият до последния украинец “, разгласи Захарова.

Няма информация здравето на Путин да е влошено, разгласи шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс във връзка засилващите се спекулации от последните дни.

Отвъд Океана украинската първа дама се обърна към американския Конгрес с следващ апел за доставка на системи за противовъздушна защита за Киев.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР