В Швеция, която постигна сериозни успехи в сферата на транссексуалното

...
В Швеция, която постигна сериозни успехи в сферата на транссексуалното
Коментари Харесай

Жадуван обрат в Швеция: Бежанците спряха да изнасилват жени, пуснаха се като мъжки проститутки, общественички ги жалят, че били лесно уязвими

В Швеция, която реализира съществени триумфи в областта на транссексуалното тъждество, се вижда нова наклонност. Все по-често мъже мигранти стават проститутки, оповестява Националната федерация за полова култура в Швеция, представена от информационните организации.

Както споделя сексологът на организацията Сюзан Ларсдотер, самият феномен на проституцията оголва казуса на обществото, в които мъжете и дамите, без значение от половата им ориентировка, би трябвало да имат равни права.

Но дори в шведското общество за жертви на пазара за полови услуги се одобряват най-вече младите девойки и дами. Ако с проституция се занимават представители на мощния пол никой не ги зачита като потърпевша страна. Утвърденото мнение е, че те по този метод " показват своята половост ", а на всичкото от горната страна получават и пари.

Сексоложката Ларсдотер акцентира, че към тази тематика има доста заблуждения и стандарти. Именно поради това е належащо деликатно да се учат проблемите на мъжката проституция: би трябвало да се изяснят събитията при които младите хомосексуалисти, транссескуални и изключително тази елементарно уязвима част от шведското общество - мигрантите - са почнали да търгуват с тялото си.

През 2015 година да вземем за пример в Швеция са пристигнали 35 000 бежанци. След известно време няколко хиляди просто изчезнали от полезрението на управляващите. Както изяснява пред публицисти ръководителят на Националния съвет на Швеция по проблемите на бежанците Сана Уестрин, голям брой млади афганистанци, опасявайки се от депортация " минават в конспиративност ".

Те се свързват с престъпния свят и постоянно попадат на сутеньори. Но колкото и да им е мъчно да проституират, те считат, че това е по-добре, в сравнение с това, което ги чака в родината им, изяснява специалистката по бежанците.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР