В сградата на Конгреса на САЩ (Капитолия) беше обявена външна

...
В сградата на Конгреса на САЩ (Капитолия) беше обявена външна
Коментари Харесай

Заради дим в съседство с Конгреса евакуираха Капитолия

В постройката на Конгреса на Съединени американски щати (Капитолия) беше оповестена външна опасност за сигурността поради " пожар в лагер на бездомни ", намиращ се наоколо, заяви Асошиейтед прес. 
По същото време е имало на новоизбрания президент Джо Байдън на 20 януари.
 Появиха се неизлъчвани фрагменти от нахлуването в Капитолия (ВИДЕО) Появиха се неизлъчвани фрагменти от нахлуването в Капитолия (ВИДЕО)
Американското издание New Yorker разгласява нови фрагменти от нахлуването на последователите на някогашния към този момент американски президент Доналд Тръм...
Силите на реда са открили, че пожарът е бил настрана от комплекса здания на Конгреса. Това обаче не попречи Западният фронт на постройката да бъде евакуиран, а целият комплекс беше отцепен.
От Сикрет сървис обясниха, че няма опасност за обществеността.
Според известие на противопожарната работа на Вашингтон пожар е избухнал на улица наоколо до Капитолия, само че бързо е бил сподавен. " Това изяснява дима, който мнозина са виждали ", се споделя в известието.
Над са ситуирани във Вашингтон - повече от броя на американските бойци, ситуирани в Афганистан, Ирак и Сирия, взети дружно. Мерките преди встъпването в служба на Байдън след щурма на последователи на Тръмп против Капитолия на 6 януари включва и затваряне на близките улици, както и слагане на ограждения.
 Церемонията по приемане на властта от Байдън застрашена от нови безредици? Церемонията по приемане на властта от Байдън застрашена от нови безредици?
Някои американски медии оповестиха за желанието на ултрадесни екстремисти да застрашат церемонията по встъпването в служба на Джо Бай...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР