В сглобката се готвят за ротацията. Но има казус, който

...
В сглобката се готвят за ротацията. Но има казус, който
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Сглобката - в приятелски спор за външния министър

В " сглобката " се готвят за ротацията. Но има проблем, който провокира " другарски " спор сред сътрудниците - кой ще заеме поста външен министър.

Кирил Петков упорства това да е Николай Денков.

Росен Желязков пък - Мария Габриел.

Докато в " слобката " текат спокойни диалози, Русия за следващ път сподели, че с нея е невероятно да се договаря - при среднощен обстрел на Харковска област починаха седем души, измежду тях три деца.

Най-малко 31 палестинци бяха убити в Рафах при израелска офанзива. Въпреки апелите на Съединени американски щати, Нетаняху подреди на войските си да приготвят евакуационен проект за жителите преди предстоящата израелска атака към града.

Битката за външен министър може да е маскировъчна интервенция за нещо доста по-голямо. Какво? Вижте в коментара на Веселин Стойнев.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР