В сертификата за обучение по испански език на бившия шеф

...
В сертификата за обучение по испански език на бившия шеф
Коментари Харесай

В сертификата за испански на Пламен Георгиев имало грешки, но бил истински

В документа за образование по испански език на някогашния началник на антикорупционната комисия Пламен Георгиев може да има правописни неточности, само че той е същински, споделят от компанията издала документа ”Никанор ” пред Би Ти Ви.
Съмненията за равнището на притежаване на езика станаха една от аргументите за неодобрение против назначението на Георгиев за консул във Валенсия.

Решението за това беше взето от държавното управление на закрито съвещание на 7 август. Управителят на " Никанор " ООД Витлена Ангелова-Василева показва, че дипломата е издадена на датата, на която е посочена и Георгиев е бил един от чиновниците на антокорупционната комисия, които са минали през образованието за документ В1. Грешките в документа тя изясни с обстоятелството, че е написан на латиница, с британска писменост и няма по какъв начин да има съответните интонации, типични за испанския.

Преди дни учител по учител по испанска лингвистика откри 13 правописни, пунктуационни и смислови неточности в документа.

Пламен Георгиев напусна поста си в антикорупционния орган около абсурда с противозаконните навеси върху терасата си, за която твърдеше, че не е негова, а инспекция на данъчната администрация не откри разминаване в приходите му. Преди това той беше апетитен за любимец за поста основен прокурор на мястото на Сотир Цацаров.

Георгиев подаде оставка от поста ръководител на Комисията за противопоставяне на корупцията и лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) в последния работен ден на Народното събрание преди лятната почивка - 31 юли, след месеци на насилствена отпуска, по време на която течеше инспекция по изнесената в медиите информация, че има противозаконна тераса към жилището си в София.

На 5 август Висшият правосъден съвет прекъсна отпуската си, с цел да го възвърне в профилираната прокуратура, като това категорично беше направено със задна дата, с цел да не се прекъсва юридическият му стаж. Два дни по-късно Министерският съвет е взел решение да го назначи за общоприет консул във Валенсия.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР