В седмицата след раздаването на престижните награди Оскар“ зрителите на

...
В седмицата след раздаването на престижните награди Оскар“ зрителите на
Коментари Харесай

Златна селекция от незабравими ленти тази седмица по KINO NOVA

В седмицата след раздаването на влиятелните награди „ Оскар “ феновете на KINO NOVA ще могат да се насладят на 6 незабравими ленти, които макар стойностните си сюжети, иновативност, прелестна актьорска игра или снимане, не са получили премия от Академията за кино изкуство. Старт на филмовия маратон в понеделник от 21:00 ч. ще даде 95-ата гала по връчването на най-престижните кино оценки, която ще могат да видят на запис след директното лъчение по KINO NOVA през вчерашния ден. Специалното студио на NOVA – „ Треска за Оскари – Една легенда на 95 “, предхождащо блестящото събитие, реализира отлични резултати в ефира на медията. Според пийпълметричните данни на ГАРБ Аудиенс Межърмент България над 276 000 фенове са наблюдавали студиото, което предложи извънредни срещи с любимците за тазгодишните оценки и мнения от най-популярните персони в България.

Във вторник (14 март) Дензъл Уошингтън ще се трансформира в „ Мъж под прицел “. Във кино лентата Джон Крийзи е наемник и някогашен сътрудник от американското разузнаване, видял прекалено много принуждение и корупция в света. Крийзи е нает за телохранител на 10-годишното момиче Лупита (Дакота Фанинг), чието богато семейство живее в Мексико Сити, където отвличанията са всекидневие. Докато наглежда Пита, Крийзи се привързва към момиченцето, само че всичко се трансформира, когато детето е отвлечено от въоръжени мъже.

Любовта ще бъде изпитаните за героите на Хю Грант и Джулия Робъртс в сантименталната лента „ Нотинг Хил “ в сряда. Мечтата на всеки мъж се сбъдва за Уилям Такър, когато красивата и фамозна кино звезда Анна Скот влиза в книжарницата му. Скоро двамата се опознават, само че връзката с най-желаната жена на планетата няма да бъде по никакъв начин лесна – без значение дали в обкръжението на най-хубавите другари или пред жадната за сензации преса.

Арнолд Шварценегер ще опита да погуби човечеството в паметния приказен екшън „ Терминатор ” в четвъртък (16 март). През 2029 година великански суперкомпютри господстват над планетата, решени да заличат човешкия тип. За да унищожат бъдещето, променяйки предишното, те изпращат обратно във времето яростен киборг – Терминатор (Арнолд Шварценегер). Мисията на безпощадна машина е да убие Сара Конър – дамата, чийто нероден наследник ще се трансформира в единствената вяра за оцеляване на човечеството.

В петък (17 март) „ Имало едно време в Америка “ ще опише историята на група младежи от европейското гето, които се издигат в подземния свят в Ню Йорк. Действието се развива в три интервала на 20-и век – от детството им през живота по време на Сухия режим в Съединени американски щати до срещата им 35 години по-късно. Във кино лентата основните герои се борят за фантазиите си на фона на доста сложни избори, подло изменничество и подли неистини.
Ал Пачино и Робърт Де Ниро ще се изправят един против различен в класиката „ Жега “ в събота (18 март). Винсент Хана е един от най-хубавите служители на реда, началник на отдел " Убийства ". След дръзновен банков грабеж, той попада на следите на елитна незаконна група, занимаваща се с кражби, в които залогът е голям. Ръководител на тази група е Нийл Маколи. Вплитайки орисите на двамата герои, последният удар на нарушителите ще бъде решителен за ориста им.
 Имало едно време в Америка NOVA
За край в неделя (19 март) трилърът „ Анаконда “ ще трансформира експедиция на група любопитни към непознатото документалисти в същински призрачен сън. Под управлението на антрополога Стивън Кейл (Ерик Столц), екипът потегля по следите на непознатото племе Ширишама. По пътя си те взимат в екипа и отшелник, живеещ в от години в джунглата. Пол Сароун (Джон Войт) ще ги принуди да станат част от маниакалния му блян да открие смъртоносна анаконда, трансформирала се в легенда.
Не пропускайте звездни кино ленти всяка вечер от 21:00 ч. единствено по KINO NOVA. 

Повече информация за филмите можете да откриете на , както и във  на KINO NOVA.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР