В седмицата на Великден волейболните фенове ще могат да закупят

...
В седмицата на Великден волейболните фенове ще могат да закупят
Коментари Харесай

Евроволей 2023 с великденски подарък за феновете

В седмицата на Великден волейболните почитатели ще могат да закупят билети за  Европейското състезание за мъже на промоционална цена !

България е съдомакин на Евроволей 2023, а специфичното предложение е единствено за дуелите, които ще се играят в  Двореца на културата и спорта във Варна

Вълнуващата стратегия в морската столица ни чака от  28 август до 16 септември.

 По случай празниците всеки, който желае да участва на еврошампионата във Варна, може да закупи онлайн билет с ПРОМО КОД:  EuroVolleyBUL .

След като го приложите при покупката, ще получи  10 % отстъпка  от цената (важи и за авансово заложени отстъпки - деца, пенсионери и други).

Специалното предложение е налично от през днешния ден и ще бъде  интензивно до 16-ти април , в това число.

 Във Варна ни чакат всички дуели от Група В, в която е отборът на България, четири осминафинала (8-9 септември) и два четвъртфинала (11 септември) от Евроволей 2023. Съперници на националите са Испания (29 август), Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на трикольорите са с начало 20:30 часа.

 

Вземи своя билет онлайн тук:

 

Намаления за целия интервал има за няколко категории: деца до 7 години влизат без билет - без право на непокътнато място. Деца от 8 до 18 години и пенсионери (над 65 години) употребяват 50% понижение от цената на билета.

Волейболното събитие на годината предлага няколко варианти за закупуване на пропуски: индивидуален билет, дневен билет, билет " Следвай тима си " и пакетен билет.

 

Вземи билет за съответен мач онлайн тук:

 

Вземи дневен билет онлайн тук:

 

Вземи билет " Следвай тима си " онлайн тук:

 

Вземи пакетен билет онлайн тук:

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР