В се повече холивудски звезди споделят за своите пластични операции.Някои

...
В се повече холивудски звезди споделят за своите пластични операции.Някои
Коментари Харесай

Несполучливите пластични операции на звездите

В се повече холивудски звезди споделят за своите пластични интервенции.

Някои се хвалят единствено с по една, а за други описът е дълъг.

направи лист на звездите, чиито пластични интервенции обаче се оказват най-несполучливи:

Мики Рурк

През 2008 година Мики Рурк изиграва основната роля във кино лентата "Кечистът ". Всички фенове са сюрпризирани от мощно променения му външен тип. Актьорът се е подложил на серия от процедури, включващи лифтинг на лицето, покачване на клепачи и трансплантация на коса.

Джон Траволта

Актьорът и екшън кино звезда, в никакъв случай не е потвърждавал за хирургическите намеси върху лицето си. Те обаче са забележими за всички негови фенове. Ботокс, лифтинг на лицето и разнообразни инжекционни процедури са единствено част от интервенциите върху Траволта.

Ла Тоя Джексън

Петото дете от семейство Джексън, не изненадва с наличните си пластични интервенции. Любовта на семейството към пластичните интервенции е пословична, а изпълнителката се записва с налични импланти на брадичката и бузите и несъмнено, наложителната ринопластика.

Донатела Версаче

Вицепрезидентът на стилния бранд Versace е минала през голям брой пластични интервенции от 90-те години насам. Наред с други корекции, най-забележимите й промени са в носа и устните й. Въпреки, че постоянно участва в класациите за най-неуспешни пластични интервенции, до в този момент няма оповестени доказателства, че тя самата е недоволна от тях.

Джослин Вилденщайн

Вилденщайн стартира с пластичните интервенции още през 1997 година и похарчва над четири милиона $ за разнообразни процедури. Многобройни фейслифтинги и импланти и носят названията "Жената котка " и "Булката на Вилденщайн ".

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В ресторанта: - Бихте ли ми споделили дали в наденицата има генно модифицирани артикули? - Ама и Вие сте един шегобиец! В нея изобщо няма… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВижте данните за последното денонощиеЩе има цяла библиотека, която ще се обновява постоянно " Това беше една дребна река, която стана в голямо езеро. Цяла нощ хората се изтеглиха с лодки, с багери, към този момент няма жертви ", описа Руен МелнишкиИнцидентът е станал към 19.30 часаБългария е добавена към зеления лист на АнглияКакви бяха реакциите от другите партииТова потвърдиха за nova.bg от Пресцентъра на здравното министерство " Петер живя съгласно убеждението си: " Не може да предстоящ свободен, в случай че си коленичил ", се показва в изказването на фамилията и се добавя: " Ние сме необикновено горди с него и в същото време безутешни ".В три области на страната за на следващия ден жълтият код е за предизвестие за интензивни превалявания, за гръмотевици и условия за градушкиБанков не пожела да разяснява детайлности, сподели само, че е освободен от министерството на 8 юлиКакво дадоха отговор от Министерство на правосъдиетоМайката на Катрин Деньов умря на 109 годиниКакво оповестиха от Министерство на здравеопазванетоНапълно неправилно изказване е, че е по-добре е да се болестите по натурален път
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР