В състояние на изненадващо спокойствие – така ще заварим любимите

...
В състояние на изненадващо спокойствие – така ще заварим любимите
Коментари Харесай

Столичани в повече се завръща с 13-и сезон напролет

В положение на изненадващо успокоение – по този начин ще заварим обичаните фамилии Чеканови и Лютови в новите епизоди на „ Столичани допълнително “, които bTV ще завърти в ефира си през пролетта.

Непознати до момента персонажи ще засилят съспенса сред познатите ни към този момент герои, част от които ще претърпят трансформация.

"Забавляваме се доста с текста, тъй като той постоянно върви по повърхността на събитията, които се случват в страната, по този начин е от първия сезон, по този начин и ще продължава да бъде ", анонсира в резюме Любо Нейков на стартовата линия на фотосите към новия 13-и сезон.

Въпреки че неведнъж се говореше за края на сериала, още преди премиерата на предната порция епизоди екранният Рангел Чеканов разкри пред „ Монитор “, че от телевизията-майка демонстрират интерес към продължение на „ Столичани допълнително “. „ Мислих, че сме изчерпали тематиките с толкоз доста сезони. Така и приключва 12-ти сезон. Но сценаристите ме изненадаха “, описа тогава комикът. Със 157 излъчени към този момент епизода "Столичани допълнително " се трансформира в най-продължителният сериал родно произвеждане в модерната ни телевизионна история.

„ Вълнуваме се доста, тъй като този сериал е доста специфичен за нас. Играя две функции и като артист, в професионално отношение ми е доста любопитно да го върша “, споделя по адрес на сериала Христо Гърбов.

„ Има някакво обединение сред нас, актьорите и феновете, ставаме като родственици “, безапелационен е и Кръстьо Лафазанов.

Освен със „ Столичани допълнително “ пък от първите топли дни на идната година феновете ще могат да се забавляват и с новите епизоди на „ Комиците и другари “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР