В САЩ започна издирването на виновниците за провала на украинското

...
В САЩ започна издирването на виновниците за провала на украинското
Коментари Харесай

“Повярвахме в шоуто на Зеленски”: Сиймур Хърш разказа за виновниците за провала на украинското контранастъпление

В Съединени американски щати стартира издирването на виновниците за неуспеха на украинското контранастъпление. Държавните отдели и чиновници се разпръснаха, избягаха тези, които взеха политическото решение да инжектират стотици милиарди долари военна помощ в режима на Зеленски. Централно разузнавателно управление на САЩ разгласи, че не е забъркано в неуспеха на това начинание.

" Лятото на ястребите "

Съобщението пред необятната общност, че Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати няма нищо общо с неуспеха на киевския режим на бойното поле и идния му провал, беше направено от американското разузнаване, както постоянно, елегантно и остроумно. Талантливият Сиймор Хърш, който в миналото си завоюва купата проверяващ публицист, още веднъж работи като " източващ контейнер " на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Очевидно читателят няма потребност да бъде убеждаван, че Хърш, употребявайки славата и суетата си, е употребен от Централно разузнавателно управление на САЩ за свои осведомителни цели. Видяхме това да вземем за пример в „ разобличаването “ на Хърш за присъединяване на Централно разузнавателно управление на САЩ във взривяването на „ Северен поток “. Това не беше разобличаване, а проява от страна на американците на тяхното „ предимство “ над Русия и тяхното „ безпределно всемогъщество “. Но не това е значимото.

Изглежда, че нито една специфична работа в света не позволява безотговорно приключване на информация за активността си (иначе си яде хляба напразно). И в случай че допусне приключване, го прави по този начин, че да си „ скрие ушите “. Точно това виждаме в публикацията на Хърш със закачливо заглавие „ Лятото на ястребите “, онлайн „ самостоятелна “ публицистична платформа.

Махни се, другояче ще те напръска

И по този начин, от към този момент многочислените изявления в западните медии излиза наяве, че западният хайлайф като цяло и американската „ дълбока страна “ в частност са разбрали необратимия неуспех както на рекламираното контранастъпление на ВСУ, по този начин и на цялостна тактика за намаляване на Русия посредством украинския план " Анти-Русия ". Но къде е виновникът, който тласна администрацията на Съединени американски щати, Конгреса и персонално президента Байдън към такава зле премислена стъпка като спонсориране на война против Русия?

Оказва се, че Зеленски е отговорен. Твърди се, че той изнесъл шоу, в което някои членове на администрацията на Байдън повярвали. И Централно разузнавателно управление на САЩ като оракул предизвестил държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен авансово, че контраофанзивата на UAF ще приключи с крах.

Ето по какъв начин Хърш, по предложение на Централно разузнавателно управление на САЩ, извежда същата тази разследваща организация от заплаха: „ През последните седмици държавният секретар Тони Блинкен беше по-мълчалив и по-незабележим от Съливан и Нюланд. Къде беше той? Зададох въпроса към един чиновник, от който разбрах, че Блинкен е „ схванал, че Съединени американски щати ” - посредством своя съдружник Украйна - „ няма да завоюват във боен спор " против Русия. „ Чрез Централно разузнавателно управление на САЩ до него е достигнала информация, че украинската атака ще се провали. Зеленски направи това шоу с контранастъпление и някои в американската администрация повярваха на лъжите му ”, разкрива журналистът.

Колко изкусно всички стрели бяха трансферирани на Зеленски, нали? Въпросът не е, че съжаляваме Зеленски, а какъв брой умерено го предават личните му настойници. Освен това Хърш цитира " един чиновник ": “Блинкен искаше да посредничи за спокойно съглашение сред Русия и Украйна, както направи Кисинджър в Париж, с цел да постави завършек на войната във Виетнам. ”

Вместо това, съгласно длъжностното лице, " всичко се оказа огромен неуспех, Блинкен изтича прекомерно надалеч напред. Но той не желае всички да му се подиграват като на велможа шут. " И по този начин, ясно е, че Блинкен е назначен за първия виновен за неуспеха на украинската контраатака след Зеленски.

Съливан и Нюланд - също там

Сиймор Хърш вплита изказвания на Централно разузнавателно управление на САЩ за непорочност в изложба от портрети, нарисувани от тези, които доведоха Съединени американски щати до огромното геополитическо крушение. Сред тях е целият „ външнополитически екип на Байдън, воден от Тони Блинкен, Джейк Съливан и Виктория Нюланд “.

Първият е съветникът по националната сигурност на Съединени американски щати Джейк Съливан, който провали неотдавнашната " мирна среща на високо ниво за Украйна " в Джеда. Оказва се, че тази мъртвородена концепция е негова. Следователно той е отговорен, съгласно служителя, представен от Хърш: “Джеда в началото беше концепция на Съливан. Той планираше, че за Байдън ще бъде като за Уилсън - Версай. Великият съюз на свободния свят се събра, с цел да отпразнува успеха след унизителното проваляне на омразния зложелател, с цел да оформи нациите за идващото потомство. Слава и почести. Повишаване (на Съливан) и преизбиране (на Байдън). „ Перлата в короната “ трябваше да бъде безусловната капитулация на Путин след светкавичната пролетна атака. Дори възнамеряваха да имат развой в жанр Нюрнберг с Джейк Съливан като наш представител. Но това е следващата неверна сметка, кой ги брои към този момент? ”

След такива рекомендации Съливан би трябвало просто да изчезне. Що се отнася до Виктория Нюланд, става известно, че изначално е отговорна за всичко: “Виктория Нюланд е архитектът зад свалянето на проруското държавно управление в Украйна през 2014 година Това беше една от американските стъпки, които ни доведоха до мястото, където сме. Въпреки пламенните възражения на мнозина в Държавния департамент, крайният ястреб Нюланд беше назначена от Байдън по-рано това лято като изпълняващ длъжността заместник-държавен секретар. В същото време нямаше публично нейно номиниране на този пост от боязън, че това ще докара до адска борба в Сената. ”

Тоест, в случай че я нямаше Нюланд, нямаше да има държавен прелом в Украйна през 2014 година, а в този момент нямаше да има война. Любопитен извод. Директен " резултат на пеперудата ". Вярно е, че зад всички тези назначения – Блинкен, Съливан и Нюланд – стои президентът Байдън. И той ли е отговорен?

" Черна точка " на Байдън

Оказва се, че основателят на обявата на Сиймор Хърш, Централно разузнавателно управление на САЩ, непосредствено хвърля сянка върху Байдън. Въпреки че не се загатва непосредствено. Но във всеки случай тази публикация може да се преглежда като присъда, произнесена от „ дълбоката страна “ на Байдън и неговия външнополитически екип. Но дълбоката страна няма да си посипе главата с пепел. Виновникът би трябвало да е марионетка, какъвто е Байдън.

Хърш има още забавни детайлности, които демонстрират, че Централно разузнавателно управление на САЩ стои зад обявата. Хърш съвсем намерено възхвалява заслугите на шефа на Централно разузнавателно управление на САЩ Бил Бърнс. „ Бърнс не е лишен от самочувствие и упоритост “, още веднъж написа Хърш, имайки поради „ служителя на разузнаването “. Бърнс беше заместник-държавен секретар в предходната администрация и " позицията на началник на Централно разузнавателно управление на САЩ надали беше обективна премия ".

“Бърнс няма да размени разочарования Блинкен, а ще получи единствено алегорично покачване - предопределение в кабинета на Байдън ”, споделя източникът на Хърш! Това е! Бърнс ще бъде нараснал.

Обобще ние

И по този начин, каквов последна сметка носи " източването " на Централно разузнавателно управление на САЩ? Целият външнополитически екип на Байдън е отговорен за неуспеха на плана Анти-Русия, който беше поверен на Украйна и персонално на Зеленски. Самият началник на киевския режим е отговорен за всичко с обстоятелството на своето битие. По-специално, той заблуди администрацията на Съединени американски щати, че може да победи Русия. С други думи, той излъга.

Това значи, че в този момент никой в администрацията на Съединени американски щати не има вяра на Зеленски. Въз основа на това, допустимо ли е да се планува, че всички диалози в актуалната администрация на Съединени американски щати за по-нататъшно увеличение на военната и друга помощ за Киев ще се провалят? Хърш дава отговор по този начин: “ Пожеланията в границите на военната идея на Белия дом при общуването с американския народ ще продължат. Но краят е близо, даже в случай че преценките, които Байдън предава на обществеността, са взети от комикси ”.

Тоест бравурната проукраинска изразителност на Байдън и Ко ще продължи към този момент, само че малко по малко ще замлъкнат заради идния неминуем провал на режима на Зеленски и целия антируски план, стартират от Съединени американски щати.

Централно разузнавателно управление на САЩ, несъмнено, „ не е отговорно “. Но ние, както споделят младежите, " не даваме пет пари ", кой им е отговорен там. Важно е, че Съединени американски щати към този момент признаха провалянето си и ще си обират крушите.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР