В САЩ се появи интересно проучване, което е установило, че

...
В САЩ се появи интересно проучване, което е установило, че
Коментари Харесай

Броят на заразените с коронавирус може да е до 85 пъти по-голям от официалните данни

В Съединени американски щати се появи забавно изследване, което е открило, че броят на инфектираните с ковид (COVID-19) може да е до 85 пъти по-голям , в сравнение с се смяташе до момента, написа " Гардиън ".

В проучването, осъществено от учени от Станфордския университет, са тествани проби от 3 330 души в окръг Санта Клара в Калифорния, при което е открито, че вирусът е от 50 до 85 пъти по-често срещан от посочените публични данни .
 СЗО не вижда признаци на колективен имунитет за ковид
СЗО не вижда признаци на колективен имунитет за ковид

Световната здравна организация не е сигурна дали съществуването на антитела в кръвта дава цялостна отбрана

Проучването, първото огромно такова по рода си, към момента не е подложено на инспекция от други експерти, като е извършено посредством идентифициране на антитела при здрави човеци посредством тест с убождане на пръста, който демонстрира дали те към този момент са се заразили и са се възстановили от вируса.

По време на изследването, в окръг Санта Клара са били регистрирани 1 094 инфектирани с COVID-19, от които са умряли 50 души. Ала въз основа на броя на хората, които имат антитела, има възможност сред 48 000 и 81 000 души да са били инфектирани в окръга до началото на април - число, почти 50 до 80 пъти по-високо от формалните данни.
 Люк Монтание: Коронавирусът е основан в лаборатория в Ухан
Люк Монтание: Коронавирусът е основан в лаборатория в Ухан

Не е тръгнал от мокрите пазари, съгласно видния вирусолог
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР