В САЩ една девойка призова да се бомбардира Русия и

...
В САЩ една девойка призова да се бомбардира Русия и
Коментари Харесай

Тотално изтрещяла активистка: Бомбардирайте Русия и изяжте децата

В Съединени американски щати една госпожица прикани да се бомбардира Русия и „ да се изяждат децата “ в името на спасяването на планетата. Направи го по време на среща с члена на Камарата на представителите на Съединени американски щати Александрия Окасио-Кортес.

На срещата с политика в Ню Йорк на 3 октомври девойката носеше тениска с надпис „ Спаси планетата, изяж децата “ (Save the Planet, Eat the Children).

Тя изиска микрофон и запалено стартира да приказва, че на планетата има прекалено много въглероден диоксид поради хората.

„ Трябва да стартираме да ядем децата. Прекалено доста CO2. Всеки от вас, знаете ли, че всеки от вас замърсява планетата. (…)

Ако бомбардираме Русия, отново прекалено много хора ще останат на земята, прекалено много замърсители. (…)

Трябва да стартираме да ядем децата! “, приказваше девойката, до момента в който модераторът не лиши микрофона от нея.

Вестник „ Дейли мейл “ написа, че отговорност за провокативната изява на девойката в Ню Йорк поема Комитета за политически дейности на починалия Линдън Ларуш, който искаше да „ изтроли “ демократите.

Демократическата партия, към която принадлежи Окасио-Кортес, както и Европейски Съюз, в противен случай, пропагандират цялата интернационална общественост за битка с CO2.

Комитетът написа в Twitter: „ Това бяхме ние. Малтусианството не е нещо ново, и Джонатан Суифт знаеше това. Понякога работа прави единствено сатирата “.

Но до момента в който, в едно разграничено общество като американското това може да се одобри за ирония, разкол или провокация, формалните медии в Европа от дълго време демонстрират искания за истината.

Вече писахме за шведския академик, който с цялата си съвестност предложи да се яде месото на мъртвите, с цел да се размени отглеждането на животни и по този метод да се понижат излъчванията на CO2.

Ето още един образец: през март 2019 година немската активистка Верена Брауншвайгер, която назовава себе си радикална феминистка, издаде манифест, в който приканва да се спре с раждането на деца.

В него тя се базира на плановете на скандинавски и канадски учени и назовава основаването на семейство за консервативен план, а майките за „ същества, които носят единствено щета на света “.

Тя изисква да дават големи държавни бонуси на дамите, които отхвърлят да раждат.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР