В САЩ Доналд Питман от Нюпорт, Северна Каролина, спечели голямата

...
В САЩ Доналд Питман от Нюпорт, Северна Каролина, спечели голямата
Коментари Харесай

Сърбяща ръка: Мъж спечели джакпот от лотария благодарение на суеверие на майка си

В Съединени американски щати Доналд Питман от Нюпорт, Северна Каролина, завоюва огромната премия от 200 000 $ в лотарията. Говорейки за триумфа си, мъжът сподели, че е купил печелившия билет с помощта на суеверието на майка си.

Американецът споделя, че майка му постоянно му казвала, че в случай че те сърбят ръцете, би трябвало да ги сложиш в джоба си. Смята се, че това може да докара до ненадейно благосъстояние, пише Daily Star. След като ръката на Доналд почнала да го сърби, той я пъхнал в джоба си и решил да надникне в заведение, с цел да си купи лотарен билет Ruby Red 7.

" Пътувах за работа и в началото не смятах да спирам за билет, само че ме засърбя ръката. Спомних си съвета на майка ми, тя постоянно е права, нали? ", споделя Питман.

Мъжът изтрил защитния екран на билета, който посочил премия от 200 000 $.

Питман занесъл билета си назад в магазина, с цел да може касиерът да удостовери облагата му. След това той изпратил на брачната половинка си фотография на билета, на която тя дала отговор с въпросителни.

„ Помолих я да огледа номера, само че по-късно ни свършиха текстовите известия и й се обадих по телефона “, сподели Питман.

Американецът означи, че по-голямата част от облагата му ще бъде заделена за спестявания. Освен това Доналд възнамерява да закупи нов офроуд мотоциклет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР