В сърцето на София, точно пред сградата на Народното събрание,

...
В сърцето на София, точно пред сградата на Народното събрание,
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Костенурки провокатори нападнаха министърка от ДБ

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

 

Конят има опашка, тоже русская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

 

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

 

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

 

Доклад 1: Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че убитият предприемач Алексей Петров е имал значима роля в договарянията за сформиране на държавно управление. По думите на Борисов, някогашната барета с прякор Трактора е съдействал за среща сред политическите съперници, защото бил угрижен за стабилността на страната, а с изключение на с Борисов се познавал добре и с бащата на Кирил Петков – Петко Петков. 

От „ Продължаваме Промяната ” реагираха като ужилени – Лена Бориславова, чиято функционалност в партията сега е неустановена и най-близкото определение за нея е „ Старшина ” (Старшинката е майката на ротата), упрекна Борисов в неистини и интриги. Партньорите на Политическа партия от Демократична България, няколко дни се гънеха като 20-левка в задния джоб на катаджия и обясняваха, че не знаят (не че не е имало) за никакви срещи с Алексей Петров. След това Кирил Петков долетя чак от Съединени американски щати, с цел да опровергава своя (не)коалиционен сътрудник Борисов и да изяснява, че Трактора не е участвал на никакви срещи сред тях. Накрая се наложи Борисов леко да си поправя изявлението като изясни, че Алексей Петров оказал помощ „ с логистиката ” на срещата, уговорил Борисов, Петков и Асен Василев да се срещнат в един манастир, но той самият не бил с тях. Това към този момент никой не го опроверга. 

Анализ: Факт безспорен е, че Алексей Петров е имал ефективно присъединяване в сглобяването на държавното управление сред ГЕРБ и ППДБ. Факт е също, че малко по-късно Тракторът беше убит. Не споделяме наложително, че едното води до другото, само че е показателно за положението на българския политически хайлайф, че водачите на двете водещи партии си уреждат среща благодарение на човек с прякор Трактора. 

Заслужава си, обаче да се проверява каква е тъкмо функционалността на бащата на Кирил Петков в ръководството на страната сега. Известният като „ Татко Петко ” не заема никакъв политически, нито държавен пост. Поне публично. В същото време е значима частица в организирането на взаимоотношенията сред водачите на ръководещите обединения. Ако Лена е старшина, Асен е ковчежник, Алексей е бил телеграфист, а Киро е дон, то къде в йерархията на клана Политическа партия се подрежда Татко Петко? Може би е Татко ди тути Петки. 

Предложение: Да се изследва добре родословното дърво на Кирил Петков. Да не се окаже, че някоя негова леля договаря да речем с Ислямска страна, България да й доставя оръжие. 

 

Доклад 2: От „ Пирогов ” излязоха с обстоен отчет за случая със съветника на министъра на защитата Мустафа Емин. Лекарите, управлението на болничното заведение, охранителните камери и даже министърът им единомислещо потвърдиха, че скъпият кадър на „ Да, България ” се е държал безочливо с лекарите, парадирал е с връзките си във властта и е заплашвал медицински лица с уволняване. 

Естествено, това не беше задоволително на министъра на защитата Тодор Тагарев да уволни съветника си, а той продължаваше да подозира, че цялата тази история е скрит план против него и НАТО, управителен персонално от Путин.

След като цялата общност, че дори и политическите водачи в ръководството ( включително и Делян Пеевски) поддържаха лекарите в „ Пирогов ” и взеха да отварят дума за оставка на самия Тагарев, неговият нахален консултант Мустафа Емин взе, че си подаде оставката.

Анализ: Това е историческо събитие. Първият документиран случай, в който политическо лице от така наречен „ Градска десница ” откакто супер доста се е компрометирало, се съгласява да подаде оставка. 

Предложение: Да се следи деликатно от кое място ще изникне отново Мустафа Емин. Такива като него са като окапано с вино по дреха – не избледняват елементарно. Абе, петно.

Доклад 3: Почти 3 години откакто беше търсен от Интерпол, с цел да дава отговор по обвинявания за рекет, данъчни закононарушения в изключително огромни размери, престъпни действия, проведена престъпност и така нататък, Васил Божков се прибра в България и съдът го пусна под домакински арест.

Анализ: Само преди няколко седмици цяла България се възмути, че изрод нарязал с макетно ножче гаджето си е бил пуснат от ареста, в този момент най-издирвания и упрекнат в съвсем всички грехове разказани в Наказателния кодекс, супер богат и авторитетен олигарх, който съвсем 3 години се укриваше в непозната страна, беше пуснат да си върви вкъщи. И никой няма нищо срещу това. Даже и прокуратурата не наподобява изключително обезпокоена. Изглежда, че Божков май е послушал съвета ни от отчета предходната седмица, в който го посъветвахме да си заплати пенсионните и здравните осигуровки, тъй като имайки поради какво се случва със знаковите български предприемачи в последно време, има огромна заплаха да му потрябват или едните или другите. Явно, Черепа е предпочел да се погрижи за пенсионното си обезпечаване. Как тъкмо, следва да забележим.

Предложение: Божков за всеки случай да не си прави дълги разходки на Витоша. Не за друго, ами ще вземе да попадне в някой манастир, ще засече там Бойко Борисов и Кирил Петков и след това върви обяснявай, че не правиш логистика. 

Доклад 4: Огромно наводняване отнесе огромна част от крайбрежните курортни градчета по Южното Черноморие. Поне четири са жертвите на стихията и безчет къщи, хотели, каравни, коли и други Появиха се разбори, че неприятното поддържане на речните корита и алчното презастрояване на крайбрежните терени са основна причина за бедствието. Премиерът Николай Денков се появи на мястото на събитието и в началото отхвърли мащабът на бедствието да се дължи на човешка активност, само че на идващия ден въпреки всичко позволи и тази опция. За всеки случай, министър председателят посъветва хората да не пият вода от чешмата. 

Анализ: Хората могат умерено да пият вода. Дали ще е от чешмата или за 6.50 лева от близкия плажен бар., няма огромно значение, защото водата така или другояче ще е студена. Виновни няма да има. Щети няма да се покрият в естествен размер нито от страната, нито от застрахователи. Просто след някоя друга година в потопените курорти ще се вдигнат отначало биваци и катуни от колиби и каравани и хората ще си върнат изгубеното от идващите туристи. Всичко както досега. В Библията написа, че засегнат от греховния живот на хората, Господ решил да ги накаже като им изпрати потоп. Ние от съветските секрети служби не сме ревностни християни, само че би трябвало да признаем, че случая по Южното черноморие наподобява като един безапелационен жълт картон.

 Предложение: Да вземем да съберем от всеки скотски тип по една двойка – мъжки и женски образец. Може да не е по никакъв начин политкоректно, но просто по този начин за всеки случай. 

 

Доклад 5: Президентът Румен Радев беше освиркан в Пловдив по време на честванията от Съединението на България. Радев за първи път от много време не употребява формален мотив, с цел да се заяжда с държавното управление и да си прави реклама на патриотично насочения политически план.

Анализ: Няма ненаказано положително. Да вземе президентът да се държи един път като обединител на нацията, да приканва за единение в главните национални цели на България и ще вземат да го освиркат. 

Всеки български президент досега в някакъв миг се подвежда от лъжливия рейтинг, който дава постът държавен глава и взема решение, че има късмет за политическа реализация откакто си тръгне от „ Дондуков ” 2. В следствие се сблъсква с жестоката действителност. Радев има неповторимия късмет да си научи уроците авансово.

Предложение: Докато е в Пловдив, Румен Радев да се разноски из Капана, но без защита. Там също може да научи доста за мнението на хората за него. 

 

Доклад 6: Насред цялото злополучие в Царево министърката на туризма Зарица Динкова реши да върви на място да избавя удавения от потоп черноморски туризъм. Наконтена като за корица на „ Български фермер ” в снежнобели гумени ботуши с щамповано туристическото лого на България, министър Зарица обиколи празния плаж в компанията на пиарката си и пред погледа на недоумяващите публицисти откри две сухоземни костенурки на брега и реши да ги избавя като ги метна в морето. Наложи се по-късно пресцентърът на министерството на туризма да разгласява публично известие, че министърката не е давила никакви костенурки, само че не беше осветена информация какво е направила с животинките. Костенурките също не бяха открити за коментар. 

Анализ: Министър Зарица не е отговорна по никакъв метод, тъй като идва от банката с незаменими фрагменти на „ Демократична България ”. А, те както знаем, в никакъв случай не са отговорни. Костенурките сами са си отговорни, че толкоз хилядолетия бродят по земята, а не са се научили да плуват. Освен това най-вероятно костенурките са съветски сътрудници и са част от пропагандна акция за компрометирането на ППДБ и изваждането на България от Европейски Съюз и НАТО. Даже към този момент вървят мнения, че удавените костенурки са от „ Възраждане ” (КОСТенурки, КОСТя Копейкин – случайност?!) и министър Зарица дори е направила услуга на естествен парк „ Странджа ” като е прочистила предпазената околност от злотворен путинизъм.

Все отново тя не е инцидентна персона. Била е консултант персонално на Радан Кънев в тежката му и виновна работа като евродепутат. После е била зам. Министър на външните работи, тъй че е закален евроатлантик и специалист с опит в огромни интернационалните планове за Организация на обединените нации и Европейски Съюз. Това последното за плановете го преписахме непосредствено от биографията й. В нея Зарица Динкова към този момент може да впише и че сполучливо е осъществила план за образование по плуване на сухоземни костенурки в морски условия. Все отново министър председателят Денков предизвести хората да не влизат в морето след бурята, само че нищо не е казвал за костенурки. Още повече за костенурки путинисти.

Предложение: На Зарица Динкова да се издаде доживотна възбрана за посещаване на Софийския зоопарк. Ей, по този начин за всеки случай.

 

До свидания!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР