В сърцето на Париж изникна магическа гора, превърналa се в

...
В сърцето на Париж изникна магическа гора, превърналa се в
Коментари Харесай

Chanel със стилна колекция есен-зима 2018/19

В сърцето на Париж изникна магическа гора, превърналa се в дома на висшата мода за няколко часа. В Grand Palais във френската столица бяха показани моделите на Chanel от сбирка есен-зима 2018/19 .

 Снимка 344050

Вместо червен килим - килим от есенни листа. Модели, дефилиращи към същински дървета, паднали в плен на идната зима. Концепцията е дело на екстравагантния дизайнер Карл Лагерфелд .

 Снимка 344041

От 13 години ревютата на марката се организират точно в двореца, който скоро ще претърпи цялостна реорганизация, финансирана от стилния бранд.

 Снимка 344036

А Chanel предстоящо сложиха отговарящ свършек в последния ден на Седмицата на модата в Париж. На първия ред в залата бяха видяни редица звезди, измежду които Кийра Найтли, Ванеса Паради, Лили Алън, Карла Бруни и други.

 Снимка 344035

Сред моделите не липсваха и известни лица като Кая Гербер. А макар ситуацията, наподобяваща есен в парка , показаните тоалети несъмнено подхождат на много по-класни занимания. Има и няколко съществени акцента, които могат да се изведат.

 Снимка 344043

Първият са дългите силуети с подчертани плещи и високи яки при връхните облекла . Освен че са елегантни, те са комфортни за носене, а и топли. Някои от тях са с дължина и до земята. Черното доминира при палтата и якетата, комбинирайки се с не един и два модела от туид.

 Снимка 344034

Именно туидът е една от запазените марки на Chanel , както и комбинацията сред черно и бяло. Емблематичните им обеци с логото на марката още веднъж не липсваха. А с цел да изпъкнат още повече, моделите бяха с прибрани на висок кок коси.

 Снимка 344037

Към детайлите и аксесоарите се подхожда с извънредно внимание, с цел да се сътвори цялостна визия. Дългите ярки шалове също са акцент и придават въодушевление на тъмните връхни облекла.

 Снимка 344038

Чантите на Chanеl постоянно са били на респект измежду дамите, които ценят творбите на модата. Най-новият модел на марката е дело на Карл Лагерфелд и носи името " 31 ". Достатъчно огромна и не по-малко стилна. Решена в кожа и декорирана с туид или принтове.

 Снимка 344052

Други две класики измежду чантите - Сamellia и Gabrielle, се завръщат под формата на елегантни вечерни допълнения към блестящата визия на всяка почитателка на Chanel.

 Снимка 344054

Кожените палта са напълно от изкуствени материали. Полите вид молив и дребната черна рокля също получават своя нов прочит за идните студени месеци.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР