В сърцето на Ню Йорк се крие съкровищница от чудеса

...
В сърцето на Ню Йорк се крие съкровищница от чудеса
Коментари Харесай

Нашите топ 19 места за пазаруване в Ню Йорк за уникални находки: мебели, бижута, още

В сърцето на Ню Йорк се крие съкровищница от чудеса за търговия на дребно. От емблематичните авенюта на Манхатън до еклектичните квартали на Бруклин, Куинс и други, градът, който в никакъв случай не спи, предлага несравнимо извършване на покупки за всеки усет и податливост.

За стилните трендове има шикозните бутици на SoHo и дизайнерските флагмани на Пето авеню, където най-новите стилове от реномирани фешън къщи примамват от блестящи витрини. Ретро запалянковците ще намерят своя парадайс в странните дребни магазини на Уилямсбърг и скритите скъпоценни камъни на Ийст Вилидж, където всяка стойка носи обещанието за неповторима находка с история за описване.

Но извършването на покупки в Ню Йорк не е единствено висша мода и винтидж сексапил. Това е комбинация от култури и въздействия, отразени в разнообразния набор от профилирани магазини, ситуирани по улиците му. От пазари за занаятчийски произведения до оживени зали за храна, от самостоятелни книжарници до профилирани магазини, профилирани във всичко от ръчно направени бижута д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР