В съобщение на ЧФ се казва, че в рамките на

...
В съобщение на ЧФ се казва, че в рамките на
Коментари Харесай

Руски бойни кораби излязоха в Черно море /видео/

В известие на ЧФ се споделя, че в границите на учението в Черно море ще вземат участие патрулни кораби, фрегати, ракетни катери и дребни ракетни кораби, десантни кораби, миночистачи и дребни противоподводни кораби. Екипажите ще проведат образование по безвредно маневриране в региони с интензивно корабоплаване, образуване на връзки и образуване на противовъздушна защита в морето.

През януари-февруари във всички региони на отговорност на съветският флот се организира планова серия от военноморски учения под общото управление на главнокомандващия Военноморски сили адмирал Николай Евменов. Основният фокус на ученията е да се отработят дейностите за отбрана на съветските национални ползи в океаните, както и за противопоставяне на военните закани за Русия от океански и морски региони.

Ученията ще обзет морските акватории, които са в съседство с съветска територия, както и значими региони на Световния океан. Отделни учения ще се проведат в Северно, Средиземно и Охотско море, в Тихия океан и в североизточната част на Атлантическия океан. Предвижда се в ученията да вземат участие общо над 140 бойни и спомагателни кораби, над 60 самолета, 1000 единици военна техника и към 10 хиляди военнослужещи, напомнят от пресслужбата на Черноморския флот написа още " Гласове "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР