В Санкт Петербург се е провел идеологически форум на Всемирния

...
В Санкт Петербург се е провел идеологически форум на Всемирния
Коментари Харесай

Дугин и Малофеев: Конституцията е вредна за Русия, насажда права и свободи

В Санкт Петербург се е провел " идеологически конгрес " на Всемирния Руски Народен Събор, проведен от " православния олигарх " Константин Малофеев и идеологът на " Руския свят " Александър Дугин.

На форума се е обсъждало премахването на Конституцията на Русия, като " последно предизвикателство, тъй като насажда права и свободи ", несъмнено и връщането на монархията и изперията.

Според Малофеев " всички тези закони и права на индивида са измислени от масоните. Отгоре до долу Конституцията е цялостна с демократична идеология - права и свободи ".

Александър Дугин декларирал, че Русия би трябвало да създаде " лична идеология ", а той имал желание да " координира придвижването на векторите в единно русло, произлизащо от цикличната парадигма на световната история ".

Позовавайки се на трудовете на основоположника на съветския фашизъм Иля Илин, Дугин декларирал, че Русия би трябвало да се избави от въздействието на демократичния Запад и подчертал несъвместимостта на съветската концепция и тези полезности.

" Западната цивилизация е скъсала с корените си. Тя е цивилизация на Сатаната и края. Това не е метафора, за това приказва и нашият президент. Западният демократизъм роди нацизма в Украйна, такива доктрини са непознати на съветските хора ", споделил Дугин.

От своя страна Малофеев написа в своя телеграм-канал:

" Ние сме държава-цивилизация, империя, Третия Рим, Царството на царствата и Семейството на фамилиите. Смисълът на нашия живот е единствено в служението - войнско и свещеническо. Ние ще създадем света, за който мечтаем, когато такова служение се трансформира в фантазия за всяко момче ".

Идеите, изразени на форума ще бъдат показани на президента и партриарха в края на ноември, съобщил Дугин.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР