В Сан Диего беше открито 50-ото изложение Комик-кон, което ще

...
В Сан Диего беше открито 50-ото изложение Комик-кон, което ще
Коментари Харесай

Фенове се събраха за 50-ото изложение Комик-кон

В Сан Диего беше намерено 50-ото ревю Комик-кон , което ще продължи четири дни и половина, заяви АП. За да участват на ревюто, в града се стекоха хиляди почитатели.
 Gulliver/Getty Images
Изпълнителите на основните функции от кино лентата " То: Част втора " към този момент разкриха детайлности от снимачния развой пред публиката, откакто бяха прожектирани три подиуми от него, заяви АП.

Джеймс Макавой, Бил Хейдър и Джесика Частейн си припомниха по какъв начин са се вживявали в ужасите, а режисьорът Анди Мушети не се отказвал, до момента в който не се получи прелестно. През смях те споделиха, че са употребявали рекордното количество 17 л подправена кръв за фотосите.

Всички бяха единомислещи, че Бил Скарсгард се е трансформирал извънредно сполучливо в Пениуайз. Джеймс Макавой сподели, че даже се е тормозил той да не се нарани, до момента в който играе. Дори номерът с очите - да гледа с едното напред, а с другото встрани, не е генериран компютърно, тъй като Скарсгард в действителност може да го прави.-->
 Gulliver/Getty Images
Феновете на киното имаха опцията да си основат визия и за кино лентата " Терминатор: Мрачна орис " , а в събота президентът на " Марвел " Кевин Файги ще разкрие проектите за четвъртата фаза на киновселената на " Марвел " , като ще оповести някои неща за филмите " Черната вдовица ", " Пазители на галактиката 3 ", " Shang-Chi " и " The Eternals ".

Тази година огромни студиа, като " Сони " и " Юнивърсъл пикчърс ", няма да вземат участие в ревюто . И въпреки че ще покаже фрагменти от " То: Част втора ", " Уорнър брос " не планува да оповести вести за кино лентата " Birds of Prey ". Няма да има вести и за почитателите на " Междузвездни войни ".
 Gulliver/Getty Images
За почитателите на телевизионните сериали телевизия НВО е възнамерявала прощална среща с членове на актьорския състав на завършилия неотдавна " Игра на тронове ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР