В събота в Лондон се проведе Парадът на знамената. Парадът

...
В събота в Лондон се проведе Парадът на знамената. Парадът
Коментари Харесай

Горката принцеса Шарлот: удариха я и ѝ се скараха по време на рождения ден на дядо ѝ

В събота в Лондон се организира Парадът на знамената. Парадът се прави в чест на монарха и е част от празненствата за рождения му ден. Това беше първия път, в което крал Чарлз взе участие на военния церемониал като монарх, а брачната половинка му Камила – като кралица.

Но денят беше исторически освен за двойката – за първи път Кейт участва на парада в качеството си на полковник на ирландската гвардия – роля, изпълнявана преди този момент от нейния брачен партньор принц Уилям. Както по-рано писахме, за 

, който за следващ път стана шлагер в интернет с неподправените си изражения, до момента в който кралското семейство наблюдаваше по традиция прелитащите самолети от балкона на Бъкингам в събота.

Но имаше още няколко забавни детайла, които разсъниха интереса на феновете на кралското семейство. Този път те са свързани с принцеса Шарлот, на която като че ли въобще не ѝ вървеше в този ден.

Наблюдателни фенове видяха, че с Шарлот са се случили цели два " случая " по време на Парада.

Единият е удар, който принцеса Шарлот несъзнателно получи от по-малкия си брат Луи, до момента в който бяха на балкона в Двореца, с цел да следят парада.

На видеото се вижда по какъв начин Шарлот се навежда към брат си, само че в това време той извърта глава и двамата несъзнателно се удрят. Малкия Луи наподобява въобще не осъзнава какво се е случило, до момента в който Шарлот потрива смръщена главата си, откакто очевидно я е заболяло.

Вижте какво се случва във видеото тук:
                             

Другият " случай " на Шарлот е с вуйна ѝ Софи, херцогинята на Единбург. Кралските почитатели считат, че Софи се е скарала на племеничката си по време на Парада. На видео се вижда по какъв начин Шарлот пита нещо херцогинята на Единбург, а тя ѝ отвръща със съществено изражение и бърз, безапелационен отговор. 

Експерти по четене на устни настояват, че Софи е смъмрила Шарлот като ѝ е споделила " Сядай незабавно! ".

Принцеса Шарлот не извършва заповедта на вуйна си, само че въпреки всичко се обръща, с цел да гледа парада.

Вижте обстановката във видеото долу:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР