В събота ще се изиграят още два мача от 27-ия

...
В събота ще се изиграят още два мача от 27-ия
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 преследва четвърта поредна шампионатна победа срещу Локмотив Пловдив

В събота ще се изиграят още два мача от 27-ия кръг на Първа лига. В 16:45 часа стартира дуелът сред Хебър и Арда, а от 19:30 е срещата ЦСКА 1948 - Локомотив Пловдив.

Арда завоюва последния си конфликт с Хебър (1:0), игран по-рано този сезон. Тимът от Кърджали заема 9-ото място в класирането, до момента в който противникът им, воден от Любслав Пенев, е предпоследен и се бори със зъби и нокти за оцеляването си. Пазарджиклии са в серия от 3 следващи домашен загуби и общо 11 мача без победа вкъщи. И двата тима не завоюваха последните си мачове в Първа лига.

ЦСКА 1948 излиза против Локомотив Пловдив със самочувствието на тима спечелил последните 3 мача сред двата отбора за състезание. " Червените " вършат добър сезон, в който се чака да завършат на третата позиция. До края мъ обаче има време, а занапред предстоят срещи на отбора в шампионската група. Един от тимовете там може да е Локомотив Пловдив, който през днешния ден идва в София. " Смърфовете " са шести към този миг и с две точки задатък пред седмия Славия.

В предходния кръг се случи най-очакваното нещо за ЦСКА 1948 този сезон. Тимът завоюва с 3:1 визитата си на Септември, а Ивайло Чочев добави нови два гола на сметката си. Успехът бе трети следващ за " алените " в шампионата и общо шести в осемте мача на Тодор Янчев отпред на Тима в Първа лига през 2023 година

Локомотив Пловдив не показва чак толкоз неприятна форма, въпреки и да загуби с 1:2 от Черно море във Варна в понеделник. Поражението бе справедливо, само че пък Димитър Илиев изтръгна основна дузпа в добавеното време на първата част при резултат 1:1. Загубата бе втора за тима през новата година, като успехите са едвам две.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР