В събота ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на

...
В събота ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове на
Коментари Харесай

Времето: Валежите в Източна България постепенно ще спират

В събота ще доминира слънчево време. В утринните часове тук-там в Източна България към момента има валежи, които бързо ще спрат, облачността и там ще се раздра и намалее. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са от 3°-4° тук-там из високите западни полета до 13°-14° по Южното Черноморие, в София - към 4°. Максималните ще са сред 17° и 22°, в София - към 17°.

Над планините облачността ще е променлива, по-значителна в утринните часове над масивите в Източна България и тук-там там към момента ще има превалявания от дъжд. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 метра - към 3°.

Над Черноморието в утринните часове облачността ще е най-вече забележителна, тук-там с валежи от дъжд. Около обяд преваляванията на всички места ще спрат и облачността ще се раздра и намалее и до края на деня ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 16° и 21°. Температурата на морската вода е 9-11°. Вълнението на морето ще е 2 бала.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР