В събота над Западна и голяма част от Централна България

...
В събота над Западна и голяма част от Централна България
Коментари Харесай

До 15 градуса през уикенда

В събота над Западна и огромна част от Централна България ще е слънчево с минимална облачност. В източните региони обаче облаците ще са плътни с капацитет за незначителни валежи на изолирани места. Едва по-късно следобяд и там облачността ще се раздра. Отново на Изток ще се усеща леден северен вятър. Дневните температури – от 8 до 13 градуса.

В неделя още преди обяд облачността ще стартира да се усилва и денем ще е променлива. Ще духа ветровит северозападен вятър в Дунавската низина и в западните елементи на Горнотракийската равнина. Дневни температури – 9-14 градуса. Преди обяд в Северозапада ще превали слаб дъжд. По-късно това ще се случи и в някои централни и източни региони.

До средата на последната цялостна седмица на февруари ще е по-хладно и с повече облаци. Ще има краткотрайни, местни валежи от дъжд. Сняг – в по-високата част на масивите в Западна и Централна България. Към края на работната седмица облаците последователно ще отстъпват в интерес на слънцето. Следобедните температури до четвъртък – сред 6 и 11 градуса, след което към почивните дни ще се покачат до пролетни равнища – сред 12 – 17 градуса, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

 

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР