В събота до полицията е получен сигнал за кражба на

...
В събота до полицията е получен сигнал за кражба на
Коментари Харесай

Италианец открадна дамска чанта от плажно заведение във Варна

В събота до полицията е получен сигнал за кражба на дамска чанта, оставена без контрол в заведение на Крайбрежната алея на Варна. След бързи дейности на чиновниците на реда е открито, че причинител на действието е Н.П. (22 г.), италиански жител.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Н.П. е арестуван за период до 24 часа.

Миналата седмица, в нощта сред сряда и четвъртък, към 03:00 часа, е осъществен обир на портмоне, съдържащо персонални документи и сумата от 30 лева, благосъстоятелност на 33-годишен мъж. Неизвестно лице е нанесло удар в челюстта на мъжа и му е направило грабежа. Установено е, че причинител на действието е М.Й. (19 г.) от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Следващата нощ, към 03:30 часа, в гр. Варна, на бул. «Вл. Варненчик», в миг на осъществяване на кражба от търговски обект, е арестуван М.Ш. (18 г.) от Севлиево, прочут на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. М.Ш. е арестуван за период до 24 часа.

В събота е получен и сигнал за опит за кражба на електрически кабели от избено помещение, намиращо се на ул. «Райко Жинзифов». Незабавно на мястото е изпратен полицейски екип, който задържа причинителят – И.И. (34 г.) от Девня, прочут на Министерство на вътрешните работи и осъждан. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. И.И. е арестуван за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР