В събота Борислав Балджийски и Монтана посрещат Левски у дома

...
В събота Борислав Балджийски и Монтана посрещат Левски у дома
Коментари Харесай

Балджийски: Надявам Левски да се върне там, където му е мястото, но сега искам победа срещу сините

В събота Борислав Балджийски и Монтана посрещат Левски вкъщи в мач от 4-ия кръг на efbet Лига. Юношата на " сините " е твърдо решен да търсят победа, с която да продължат положителното си показване от началото на сезона. Въпреки рецесията на " Герена ", Балджийски пожела на Левски един ден да се върне там, където му е мястото. Ето какво сподели футболистът пред Sportal.bg :

" Тимът на Монтана се показва добре, от три мача нямаме загуба. Излизаме да победим тима на Левски. Те са в някаква рецесия, в случай че по този начин може да се назова. Но Левски си е Левски и ще е доста сложен мач. Естествено, ще играем за победа. Нормално е и домакинският фактор да ни помогне и се надявам да се поздравим с триумф. Но отново споделям – такива тимове като Левски, ЦСКА и Лудогорец, това нещо е краткотрайно за тях, тази рецесия. Ние би трябвало да се възползваме, само че подобен тим като Левски няма по какъв начин да се подценява. Все отново имат много положителни играчи.

Ние чакахме дори още по-добър старт по отношение на развоя на мачовете, които играхме. Арда можехме да ги победим, само че можеше и да загубим в последната минута. Доколкото мача с Царско село – много ни се отрази това, че изгониха двама футболисти от нашите. И мача с Етър - справедливо победихме съгласно мен, само че можеше да имаме повече точки от тези, които имаме сега – 5.

В много мачове съм се изправял против " сините " с разнообразни тимове. Дори съм ги побеждавал на " Герена " със Славия в доста значим дуел, тъй като този мач ни даде значителен късмет за присъединяване в Лига Европа. Какво усещам ли? Чувствам се като на всеки един мач. Нормално е ненапълно, когато играем против тима на Левски, да имам нещо по-различно. Все отново това ми е родният клуб и клубът-майка, както се споделя, само че това до никаква степен не пречи. Напротив, по-мотивиран съм да играя по-добре.

Надявам се и от все сърце поисквам на Левски да се върне там, където му е мястото и да станат първенци на България, тъй като " сините " почитатели го заслужават това. От много години нямат купа и им искам триумф – колкото се може по-бързо да се върнат там, където би трябвало, да имат положителни играчи и да създадат подобен тим, в който бях аз тогава. Защото доста мъчно може да намерят към този момент такива футболисти като Седрик Бардон, Димитър Телкийски, Георги Иванов – Гонзо, Даниел Боримиров. Такива футболисти би трябвало да играят съгласно мен в Левски.

Няма по какъв начин да откажа на Левски, в случай че в миналото ме потърсят още веднъж да се върна. Но въпреки всичко имам контракт с Монтана, желая да се съсредоточвам и да играя добре. И мога да кажа, че Монтана ми е дал доста като футболист. Дори и преди – в доста сложен миг за мен, тогава Монтана беше един от тимовете, който ми подаде ръка и аз по тази причина ще направя всичко допустимо да им се отблагодаря с положителни игри. Има още доста мачове, към този момент са минали единствено 3. Амбициите на нашия отбор са да играем добре, да радваме хората, които идват по трибуните и колкото се може повече мачове да вземем.

Пожелавам си най-много да съм здрав, да нямам травми, аз ще дам всичко от себе си да играя добре. Дано идват и повече почитатели по стадионите, тъй като това прави играта забавна и това стимулира един футболист да се раздава и да играе по-добре. "

ДЕСИСЛАВА ФРАНЦОВА efbet Лига 4 кръг, събота 29 август  Монтана 19:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР