В събота, 12-ти юни, Боровец кани всички любители на планината

...
В събота, 12-ти юни, Боровец кани всички любители на планината
Коментари Харесай

Откриват летния сезон в Боровец

В събота, 12-ти юни, Боровец кани всички фенове на планината и дейния метод на живот да отпразнуват дружно началото на новия летен сезон, съобщи Vesti.

Кабинковият въжен превоз и 4-седалковият „ Ситняково експрес “ ще проработят още в петък, 11-ти, като байкърите получават специфичен подарък за първите спускания по обновените трасета на Borovets Mountain Bike Park. Специално за празника дневните карти за байк парка ще са „ 3 в 1 “ - купените в петък (11-ти) дневни байк карти ще са годни още два дни, т.е.  ще може да карате с тях и в събота (12-ти), и в неделя (13-ти). А в трите дни на празника, от петък до неделя, двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца ще бъдат на половин цена: 10 лева за възрастни и 5 лева за деца. 

През целия ден уредниците на празника „ Бороспорт “ и хотел „ Рила “, Боровец, са подготвили разнородни игри и занимания за дребни и огромни: в 10 часа стартира Боро Олимпиадата със занимателни игри за деца с награди, следвана от шампионат по акуратност и съревнование по пукотевица с лък. Ще има и йога класове навън и още доста завършения измежду вековната борова гора и лековития въздух в планината.

В Borovets Mountain Bike Park дейната стратегия за деня  започва с Даунхил уъркшоп, воден от четирикратния народен първенец по втурване Стивиан Гатев със съдействието на Monster Energy, следван от Bike Challenge – занимателно шоу с прекосявания на особено квалифицирано трасе на задна гума и още едно съревнование по байк трикове с премия за най-атрактивния участник. След обяд е очакван още един байк уъркшоп, този път за планинско колоездене по фамилното трасе, уместно както за начинаещи, по този начин и за напреднали. И в трите празнични дни феновете на планинското колоездене могат да наемат друг вид колела, включително електрически, от Адвенчър център Бороспорт с 50% отстъпка от цените.

За начало на летния сезон, Бороспорт и хотелите в курорта са приготвили за гостите и доста награди. През деня всеки клиент ще може да взе участие в две томболи: лотария за всички, закупили въжен превоз карти и билети, за 1 сезонна, 1 тридневна и 1 двудневна летни въжен превоз карти, и лотария, в която могат да се включат всички посетители на курорта, за голям брой награди, предоставени от хотелите в Боровец: „ Рила “, „ Лион “, „ Алпин “,  „ Ястребец “ и „ Самоков “, от заведенията за хранене „ Черния тигър “ и „ Downhill Snack & Grill @ Sitnyakovo Rock ”, от конна база „ Буч “ и други

На 12-ти юни пред хотел „ Рила “ ще звучи музика, а професионални аниматори ще забавляват децата през целия ден. ДиДжей празненство навън в “Terrace Lounge ” в хотел „ Рила “ ще oтбележи отварянето на хитовия бар и ще съпътства празничните интензивности до 21 часа, когато ефектно огнено шоу ще закрие програмата. Специален посетител на Терасата от 13:30 до 15:30 ч. в събота ще е Тишо от „ Смайлс “ със саксофон. Естествено домакините на Терасата са се погрижили за почитателите на футбола и ще обезпечат опция за гледане навън на мачовете от Европейското състезание в комбиниране с Happy Hour и игри с прогнози за мачовете.

Специално за празника, в интервала 11-15 юни синя зона няма да има и всички посетители ще могат да паркират свободно на паркингите в курорта.

За сигурността и спокойствието на всички посетители, Боровец още веднъж отваря порти за лятото в режим на засилени стандарти и ограничения за разчистване и хигиена, част от програмата “Бъдете здрави, бъдете дейни с Бороспорт ”, които курортът предприе за сигурността на всички посетители и чиновници в планината.

Очаква ни един натоварен и цялостен с благоприятни условия за завършения в планината летен сезон. От Бороспорт са се постарали да обезпечат още веднъж разнородни варианти за спортуване и релакс на чист въздух, измежду боровите гори на курорта и Рила планина: всевъзможни типове пешеходни турове с лидер, скално катерене и алпинизъм, тандемни полети с парапланер, игри навън в детски ъгъл и въжен град „ Бороландия “, гурме пикник измежду природата и доста други занимания за всяка възраст. Специални оферти за тиймбилдинги има и за корпоративните клиенти, зажаднели за повече варианти за сближение на колектива навън.  

Хотелите в Боровец също чакат с неспокойствие феновете на планината и оферират летни пакети с доста включени екстри, разнородни авантюристичен и кулинарни интензивности през уикендите, както и специфични условия за дълъг престой и офис в планината.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР