В съблекалнята на Манчестър Юнайтед цари разединение по повод действията

...
В съблекалнята на Манчестър Юнайтед цари разединение по повод действията
Коментари Харесай

В Манчестър Юнайтед цари разединение след обвиненията и ареста на Мейсън Грийнууд

В съблекалнята на Манчестър Юнайтед царува разцепление във връзка дейностите на звездите на клуба след обвиняванията и ареста на Мейсън Грийнууд, оповестява вестник " Сън ".

Част от играчите, сред които Кристиано Роналдо, Единсон Кавани и Виктор Линдельоф, незабавно стопираха да го следват в обществените мрежи, което беше явен знак за отношението им към проблема. Това обаче не се е харесало на други от играчите, които са желали да поддържат своя съотборник и да се работи на правилото " почтен до доказване на противното ".

" Ако Мейсън бъде наказан за това, в което е упрекнат, тогава всички играчи ще бъдат ужасени. Но полицията даже не е решила дали има задоволително доказателства, с цел да му бъдат повдигнати обвинявания или не. Някои от околните хора към него считат, че правораздаването би трябвало да бъде оставено да въздаде правдивост. Но когато някои от играчите стопираха да го следват, останалите се почувствали длъжни да създадат същото. Един от играчите сподели, че това демонстрира, че не са дружно като група ", декларира източник на изданието от клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР