В Русия очакват пик на заразените по време на майските

...
В Русия очакват пик на заразените по време на майските
Коментари Харесай

В Русия очакват пик на COVID-19 по време на майските празници

В Русия чакат пик на инфектираните по време на майските празници. Притесненията на управляващите ще станат факт, в случай че хората не съблюдават ограничаващите ограничения, предизвести шефът на службата за санитарно-епидемиологичен контрол " Роспотребнадзор " Анна попова, представена от Reuters.
Засега Русия е избегнала внезапен скок в броя на инфектираните и това може да продължи единствено в случай че по време на празниците разпоредбите продължат да се съблюдават, сподели Попова, представена от " 24 часа ".
" Сега това е най-големият риск ", сподели тя по държавната телевизия.
Русия има напълно малко работни дни сред 1 и 11 май заради празниците за Деня на труда и Деня на успеха. Много руснаци нормално си вземат отпуска за целия този интервал за пътешестване или фамилна почивка, отбелязва Reuters.
Следващата седмица съветският президент Владимир Путин ще разгласи оценка на развиването на ситуацията с ковид и обвързваните с това ограничавания, заяви представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.
Песков добави, че отпадането на ограничаващите ограничения " явно ще се прави поетапно, само че следва да се разработят обособените стадии ".
В Русия доказаните случаи са към този момент 80 949, от които 6767 оздравели и 747 смъртни. 6361 регистрирани случая има за 26 април, което е безспорен статистически връх до момента! Смъртните случаи за 26 април са 66 т.е. втори следващ подобен ден и втори следващ ден на връх.
Още: " Коронавирусът не затихва същински, само че към този момент по света почва охлабване на ограничения "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР