В Розино трябва да има полицейски участък, за да спрат

...
В Розино трябва да има полицейски участък, за да спрат
Коментари Харесай

Александър Сиди: В Розино трябва да има полицейски участък, за да спрат циганските безчинства

В Розино би трябвало да има полицейски сектор, с цел да спрат циганските безчинствата, счита пловдивският народен представител от ПГ „ Обединени патриоти “ от квотата на Вътрешна македонска революционна организация и регионален координатор на партията за Пловдив Александър Сиди. Позицията му идва след следващите цигански Розино, оповестиха от партията. Снощи под въздействието на алкохол и упойващи субстанции група роми още веднъж са провокирали всеобщ пердах и още веднъж са заплашили живота и здравето на хората в селото.

За проблемите с циганската махала в Розино ние от Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване приказваме от години. Припомняме, че точно представители на етноса в селото предходната есен нападнаха и пребиха двама лесничеи, които се пробваха да предотвратят противозаконна сеч. Отново техни представители бяха забъркани и в ликвидиране преди три години. Проблемите там са всекидневие, а побоите и тормозът над българското население граничат с геноцид.

Ето за какво националният представител Александър Сиди насочи въпрос към министъра на вътрешните работи Валентин Радев дали Министерство на вътрешните работи планува откриване на полицейски сектор в Розино и какви действителни ограничения е подхванало министерството за решаването на този проблем. Той се базира на десетките сигнали от жители, които постъпват безусловно ежеседмично в приемната на патриота от Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив.

Прилагаме и цялостния текст на въпроса:

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР