В романтичните връзки да споделяш всичко, което те наранява или

...
В романтичните връзки да споделяш всичко, което те наранява или
Коментари Харесай

Истинската жена се печели с уважение и любов, а не с пари и скъпи подаръци

В сантименталните връзки да споделяш всичко, което те наранява или радва с колегата ти е това, което ви прави по-уязвими, в сравнение с във всяка друга обстановка. Взаимното почитание е ключът към хубавичко връзка. Това дали се отнасяте с почитание към половинката си, визира всеки аспект от живота и на двама ви. Начинът да покажете почитание към жена ви е като обърнете внимание както на значимите неща, по този начин и на дребните неща.

Признаци на почитание към вашата жена

Доверие

Доверието е от решаващо значение за една страхотна връзка, само че то не е включено – то би трябвало да бъде построено. Ако се счупи, не е елементарно да се възвърне, тъй че е по-добре да не го излагате на заплаха. Да докажете, че може да ви се има доверие и да покажете, че имате доверие в колегата си, е належащо за връзка, учредена на почитание. Покажете ѝ, че ѝ вярвате.

Покажете своето доверие и почитание, като оцените нейните усеща и потребности. Приемете нейните думи и терзания съществено.

Уважавайте персоналното пространство

Не търсете нищо в нейния телефон или обществени профили. Ако тя желае да показа, това е добре, само че не я карайте да рапортува по какъв начин прекарва времето си, когато не сте в близост. Дайте ѝ пространство да посреща личните си потребности. И двамата имате свои лични неща и свои лични животи отвън един различен и би трябвало да го насърчавате.

Бъдете надеждни

Когато нещо ви тормози, уведомете я, вместо да чакате нещата да се усложнят. Бъдете ясни и не пасивно-агресивни. Това е доста значимо. Подходете деликатно към нея и споделете нещата, които ви тормозят по метод, по който няма да се засегне или обиди.

Бъдете благ с нея

Да бъдеш благ към обичан човек би трябвало да е нещо напълно обикновено, само че за жалост не постоянно е по този начин. Хората одобряват, че някой, който ги обича, не се нуждае от особено отношение, когато в реалност е тъкмо противоположното. Липсата на вежливост демонстрира липса на почитание. Накарайте колегата си да се почувства скъп, с цел да покаже, че той също е почитан.

Търсете способи да я накарате да се усеща обичана и ценена. Дръжте се общително и не спирайте да ѝ вършиме похвали. Проявете интерес към нейния живот и мисли. Не съдете – обмислете нейните усеща.

Бъдете изцяло присъстващи, когато сте с нея. Бъдете търпеливи и състрадателни. Когато изпитвате компликация, говорете с нея, вместо да се оплаквате на другите за нея. Фокусирайте се върху позитивите вместо върху негативите.

Надеждност

Когато обмисляте по какъв начин да почитате една жена в една връзка, незабавно би трябвало да свържете това с  надеждността. Възможността на дамата да разчита на мъжа си значително я кара да се усеща уважавана. Вашата поддръжка демонстрира, че се грижите за нейното благоденствие. Бъдете поредни в думите и дейностите си.

Предложете помощ и бъдете там, когато има потребност от вас. Ако тя се бори или минава през сложен интервал, уверете се, че знае, че може да разчита на вас. Когато има потребност от нещо и го изиска, отговаряйте на молбите ѝ неотложно и не я карайте да чака. Поемете отговорност за дейностите си и спазвайте обещанията си. Не я карайте да гадае какво мислите и какво бихте могли да извършите. Дайте ѝ 100% от вашето внимание, когато поддържате връзка с нея. Приемете и подкрепете нейния избор, ползи, потребности и стремежи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР