В Рим е в ход полицейска акция, заради зрелищен обир,

...
В Рим е в ход полицейска акция, заради зрелищен обир,
Коментари Харесай

Зрелищен обир в Рим, търсят българска кола

В Рим е в ход полицейска акция, поради зрелищен грабеж, осъществен тази заран. Бандити с кола с българска регистрация нападнаха фургон с облагата на супермаркет и отмъкнаха 1,5 млн. евро, заяви NOVA.

В 7 ч. сутринта

от кола „ Фиат Добло “ с български номер са излезли четирима души с маски на лицата с полицейски жилетки и въоръжени с автомати и въздушни пушки .

Единият от тях даже заплашил и с бомба.

Нападателите обезоръжили тримата охранители на блиндирания фургон за транспорт на пари и стойностни предмети, до момента в който водачът му паркирал, с цел да прибере седмичната облага на супермаркет на оживената римска пътна артерия „ Аурелия “.

Ударът е сбъднат пред очите на десетки водачи на други коли и хора в близост .

Крадците съумели да съумели да избягат с парите в посока центъра на града без да произведат нито един изстрел. Полицията е по следите на нарушителите.

Все още не се знае каква е националността на нападателите. Според очевидци крадците говорели с неаполитански акцент. В търсенето им са включени и хеликоптери.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР