В резултат на издирвателните дейности, предприети от полицейските служители от

...
В резултат на издирвателните дейности, предприети от полицейските служители от
Коментари Харесай

Откриха тялото на свещеника от Айтос

В резултат на издирвателните действия, подхванати от полицейските чиновници от бранш „ Издирване” към отдел „ Криминална полиция” при ОДМВР – Бургас, Районни ръководства на Министерство на вътрешните работи – Айтос и Руен, горски чиновници и доброволци, в гориста околност край село Вресово е намерено тялото на духовник Ромил Негозов от Айтос. Това оповестиха от ОДМВР – Бургас.

Отец Ромил бе разгласен за търсене, откакто през вчерашния ден – 20 август т. година към 10.30 ч. излязъл от църквата в Айтос, като декларирал, че отива на кръщене в Руен. В следобедните часове имал ангажимент в Айтос, който пропуснал, само че това дало на брачната половинка му съображение да алармира в полицията за изгубването му.

Организираните полицейски и горски чиновници са локализирали към 10.00 ч. тази сутринт автомобила на свещеника - „ Дачия Дъстер”, с бургаска регистрация, в землището на село Череша. С помощта на следово куче с лидер – чиновник от Специализираните полицейски сили и в резултат на извършените дейности по претършуване на региона наоколо до „ Дачията”, е намерено тялото на свещеника без забележими следи от принуждение.

Предстои тялото да бъде откарано за аутопсия в поделение „ Съдебна медицина” към УМБАЛ – Бургас. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР