В резултат на бързи и професионални полицейски действия са разкрити

...
В резултат на бързи и професионални полицейски действия са разкрити
Коментари Харесай

Спипаха крадци след грабежи в Пловдив, Хисаря и Раковски

В резултат на бързи и професионални полицейски дейности са разкрити три похищения от частни парцели на територията на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Всички причинители са арестувани за броени часове след получените сигнали, а откраднатите от тях движимости са открити и конфискувани.

В неделя в районното ръководство в Хисаря попаднали двама поданици, на 39 и 42 години, отмъкнали от адрес в града разнообразни принадлежности и домашен уреди и съдове на обща стойност към 600 лв..

Ден по-късно от чиновниците на реда в Раковски били задържани две 18-годишни момчета, едното от които с престъпни прояви. За тях са събрани доказателства, че откраднали с щурм електрожен, медни проводници и предмети от бита от непознато дворно място.

Пак в понеделник в Четвърто районно управление (на МВР) в Пловдив бил отведен 69-годишен познайник на полицията, обвинен за кражба на строителни електрически принадлежности, кабели, ски съоръжение и други движимости от партерно помещение на бул. „ Княгиня Мария Луиза “.

Работата по формираните досъдебни производства се реализира под наблюдаване на районната прокуратура.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР