В ресторантите Georgia’s и Owl в Амидън са станали инциденти,

...
В ресторантите Georgia’s и Owl в Амидън са станали инциденти,
Коментари Харесай

Неспокойни духове обитават Северна Дакота

В заведенията за хранене Georgia’s и Owl в Амидън са станали произшествия, свързани с паранормални феномени. Видян е фантом на малко момче, тичащо към ресторанта и блъскащо се в хората. От време на време се чувала музика и гласове, а на сутринта са били намирани разпиляни по пода опаковки от чипс. Местните откриватели подхващат серия от следствия и записват някакви странни мърморещи гласове.

В клиниката по уши, нос и гърло в Дикинсън е имало доктор, който отивайки на лов на риба и в никакъв случай не се завръща. Смята се, че се е удавил. В последна сметка той се завръща в клиниката си, или най-малко се счита, че странните събития там са дело на неговия дух. Тоалетните казанчета са почнали да се пускат сами, а работещите там имали възприятието, че са следени и следени.

Пак в Дикинсън, в болничното заведение St. Joseph, вратата на асансьора, водещ към моргата, стартира да се отваря сама, а най-странното се крие във обстоятелството, че тя може да бъде отворена единствено от страната на моргата. Около кафенето на болничното заведение са почнали да се чуват през нощта тихи мънкащи гласове, а бутона за повикване на сестрата се е включвал от стаи, в които е нямало пациенти. Чували са се гласове на деца и тяхното бягане.

Преди години, там където минават влаковете през Фарго и Муурхед, става случай с жена, която пробвайки се да се качи във вагона, само че не съумява и е влачена от мотрисата през целия път в града. Когато са намерили тялото й, от него не било останало доста. Група бездомници, спящи по спирките, настояват че виждат женатa с пламтящи очи.

Във Фарго в парк Тролууд има безчет сведения за призраци. Най-често срещаното събитие било на жена, танцуваща към една върба. Тя е виждана до момента в който студенти са пеели или танцували. Появявала се е в сиво-синя рокля от 19в. Чуван е и глас на остарял фермер, викащ на хората да се разкарат от земята му. Други пък настояват, че са имали възприятието, че някой ги следи; виждали са хора, ходещи до тях, които след това изчезвали; чували са гласове, които ги викали и имали възприятието, че някой ги допира.

Преди към 40 години на хълма Блек Тонг, намиращ се на към 15 благи южно от Форт Йетс, е имало жена, която е живяла там и един ден е била блъсната от кола. От тогава хората настояват, че нощно време я виждат тичаща към техните коли и взираща се в прозорците им, носейки дълга черна рокля и шал.

В болница Altru в Гранд Форкс нощно време асансъорът почнал да прави по няколко курса, постоянно празен. Персоналът твърди, че качвайки се на техния етаж, в асансьора се е появявал чудноват контур. Видяни са необикновени, необясними сянки, които включвали алармите на вратите на психиатричното поделение. На камерите те се появявали, като минавали под вратите и след това излизали от другата им страна, само че отново изпод.

В Кроиз Хол в Джеймстаун преди време е живял студент, който е имал натрапчива фикс идея по редене на кубчето Рубик. Той седял в стаята си номер D15 и редял непрекъснато това кубче. Неговият съквартирант обаче се опитал да му го открадне, само че бил атакуван, а нападателят му пратен в болница. Когато най-после се самоубил, той се върнал в стаята с номер D15, от където и до ден сегашен се чува превъртането на рубиковото кубче.

 Неспокойни духове населяват Северна Дакота

В Лирой се намира улица Бялата лейди. Преди доста години един пътуващ търговец се влюбил в дъщерята на фермер. Поканил я на разходка и я завел на един далечен път. Стигайки до един мост той я умъртвил, защото тя не откликнала на възприятията му. И през днешния ден хората, минаващи около този път, виждат госпожица, облечена в бяло, която се взира в техните коли и търси своя палач. Група хора, които карали с доста висока скорост, са съумели да я блъснат, само че след няколко благи още веднъж са я виждали, а тя оглеждала всеки един от тях, до момента в който се убеди, че килърът й не е там. Това продължава от години и има мнозина настояват, че са я виждали.

В покрайнините на Мандън по крайбрежната пътека на Кастър Хаус се появяват привиденията на дамите на бойците, убити при борбата на Литъл Биг Хорн. Чува се извънредно стенене и рев, които са последвани от сходна на избухлив вятър сила, която излиза от земята. Нощно време в прозорците на къщата се вижда светлина.

Във висшето образователно заведение Стендинг Рок когато стартират аплодисментите преди игра, се вижда и се чува малко момче, което тича към публиката. Веднъж дори то изгасило лампите и е тряснало вратата. В коридора при шкафчетата с номер 220-221 е забелязан контур, а в отделението на момчетата, където има огледало, хората виждат в отражението му малко момче, застанало зад тях.

Измислица или не, не един и два са случаите с призраци, които са документирани в разнообразни краища на света....

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР